نان هویج

دانشنامه عمومی

نان هویج یک نان سریع، [ ۱] یا نان مخمری است که از هویج به عنوان ماده اولیه استفاده می کند. [ ۲] ممکن است با هویج رنده شده، [ ۳] [ ۴] رنده شده یا آب هویج تهیه شود. [ ۲] زمان پخت بسته به مقدار آب هویج استفاده شده می تواند متفاوت باشد، [ ۵] و ممکن است نان مرطوب باشد. [ ۶] نان هویج ممکن است رنگ نارنجی داشته باشد که از آب هویج یا هویج استفاده می شود. [ ۷]
مواد اضافی مورد استفاده در تهیه نان هویج ممکن است شامل کدو سبز باشد ( اگرچه خود کدو سبز را می توان به نان کدو سبز تبدیل کرد ) ، [ ۸] [ ۹] دوغ، تخم مرغ، [ ۵] شیر، شکر قهوه ای، دارچین، جوز هندی، [ ۱] [ ۱۰] گردو، [ ۶] [ ۱۱] زنجبیل[ ۱۱] و کشمش. [ ۱۲] نان هویج را می توان به صورت خمیر ترش یا نان چند دانه تهیه کرد. [ ۹] ممکن است به صورت ساده، با کره سرو شود، [ ۱۳] یا روی آن را با مایه کیک[ ۱۴] یا لعاب بخورند. نان هویج را می توان به عنوان وسیله ای برای افزایش مصرف سبزیجات در رژیم غذایی سرو کرد. [ ۱۲]
عکس نان هویج
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس