نان نخودچی

لغت نامه دهخدا

نان نخودچی. [ ن ِ ن َ / ن ُ خُدْ ] ( ترکیب اضافی ، اِ مرکب ) قسمی شیرینی است که از آرد نخود و روغن و شکر سازند. نان نخودی.

فرهنگ فارسی

قسمی شیرینی است که از آرد نخود و روغن و شکر سازند .

پیشنهاد کاربران

نان نخودچی یکی از شیرینی های سنتی کرمانشاه و از معروفترین شیرینی های ایرانی است
این شیرینی سنتی از ماندگاری نسبتاً بالایی برخوردار است و شما می توانید آن را به مدت ۲ تا ۳ هفته در دمای محیط نگهداری کنید. عمر این شیرینی در یخچال حدوداً ۲ ماه است.
...
[مشاهده متن کامل]

برای درست کردن شیرینی نخودچی به روغن جامد یا کره ای که دوغش گرفته شده باشد، پودر هل، پودر قند، آرد نخودچی باکیفیت، پودر پسته، زعفران دم کرده و کمی آرد شیرینی پزی نیاز دارید.

نان نخودچی
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/نان_نخودچی
یا شیرینی نخودچی، یا نان نخودی.
نوعی شیرینی سنتی قزوینی و از معروف ترین شیرینی های ایرانی است.
این شیرینی ماندگاری بالایی دارد.
نام آن در اصل نان نخودچی می باشد. این نوع شیرینی بدون گلوتن است و به همین دلیل خیلی از افراد از آب شدن آن در دهان لذت می برند.
...
[مشاهده متن کامل]

در دمای یخچال حدود ۲ ماه ماندگاری دارد.
در کتاب های آموزشی آشپزی قدیمی از این شیرینی به اسم " نان نخودچی قزوینی" یاد شده است.

نان نخودچی

بپرس