نان برِد استیک ( Bread stick ) یا نان چوبی که در زبان ایتالیایی به آن گریسینی ( Grissini ) می گویند، به شکل چوب های باریک و بلندی است و معمولا در کنار غذاهای خوشمزه ی ایتالیایی یا به عنوان پیش غذا سرو می شود.
... [مشاهده متن کامل]
برد استیک توسط یک نانوای ایتالیایی اهل تورین در دهه ی ۱۶۷۰ ابداع شد. این نوع نان در اکثر مواقع، گرم سرو می شود و روی آن سیر یا پنیر قرار می دهند. همچنین آن را در شکر دارچینی می غلتانند و به عنوان دسر میل می کنند.
... [مشاهده متن کامل]
برد استیک توسط یک نانوای ایتالیایی اهل تورین در دهه ی ۱۶۷۰ ابداع شد. این نوع نان در اکثر مواقع، گرم سرو می شود و روی آن سیر یا پنیر قرار می دهند. همچنین آن را در شکر دارچینی می غلتانند و به عنوان دسر میل می کنند.
نان موزی :اصالت نان موزی به ایالات متحده می رسد. این نان شیرین از موز له شده تهیه می شود و تقریبا مثل بافت کیک مرطوب است. دستور پخت این نوع نان، به دلیل تولید انبوه بکینگ پودر و جوش شیرین ( دو ماده ی ضروری پخت نان موزی ) در دهه ی ۱۹۳۰ متداول شد.
... [مشاهده متن کامل]
در طول دوران رکود بزرگ اقتصادی آمریکا، مردم برای جلوگیری از اسراف مواد غذایی، از موزهای مانده ی خود نان تهیه می کردند. دستور طبخ مختلفی برای تهیه ی نان موزی وجود دارد و می توان در پخت آن، از شکلات، کشمش، آجیل و مغزجات استفاده کرد یا آن را به صورت کیک مافین پخت.
... [مشاهده متن کامل]
در طول دوران رکود بزرگ اقتصادی آمریکا، مردم برای جلوگیری از اسراف مواد غذایی، از موزهای مانده ی خود نان تهیه می کردند. دستور طبخ مختلفی برای تهیه ی نان موزی وجود دارد و می توان در پخت آن، از شکلات، کشمش، آجیل و مغزجات استفاده کرد یا آن را به صورت کیک مافین پخت.