نان مرقوق که به نان شراک یا نان مشروح یا نان ساجی نیز معروف است. نوعی نان فطیر مسطح عربی بدون خمیرمایه است که در کشورهای شرق عربی و کشورهای شبه جزیره عربستان رایج است. مرقوق بمعنی ظریف و نازک است. آنرا روی ساج می پزند و به قطر حدود ۶۰ سانتی متر و نازک و تقریباً نیمه شفاف است. اغلب قبل از فروختن آن را تا می کنند و در کیسه می کنند. اغلب با نان پیتا مقایسه می شود.
... [مشاهده متن کامل]
از مرقوق در کتاب الطبیخ کتاب آشپزی قرن دهم ابن سیار الوراق با نام رقاق نیز یاد شده است. او آن را نان بزرگ و نازک و بدون خمیرمایه توصیف می کند. خاورشناس آلمانی گوستاف دالمن، مرقوق را در فلسطین در اوایل قرن بیستم به عنوان نامی که به نان مسطح تهیه شده در تنور نیز گفته می شد توصیف کرد، اگر چه در این مورد گاهی اوقات با مواد خمیر مایه درست می شد.

... [مشاهده متن کامل]
از مرقوق در کتاب الطبیخ کتاب آشپزی قرن دهم ابن سیار الوراق با نام رقاق نیز یاد شده است. او آن را نان بزرگ و نازک و بدون خمیرمایه توصیف می کند. خاورشناس آلمانی گوستاف دالمن، مرقوق را در فلسطین در اوایل قرن بیستم به عنوان نامی که به نان مسطح تهیه شده در تنور نیز گفته می شد توصیف کرد، اگر چه در این مورد گاهی اوقات با مواد خمیر مایه درست می شد.
