نان قندی یک نان سنتی ایرانی است، که شامل شکر، آرد و سایر مواد خمیری است. این نان به دلیل حاوی شکر، طعم شیرینی دارد که اغلب با چای خورده می شود.
• روغن و شکر را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.
• نصف فنجان ( ۶۰ میلی لیتر ) آب را اضافه کنید و پیوسته با هم مخلوط کنید.
... [مشاهده متن کامل]
• بیکینگ پودر و پودر هل را اضافه کنید و به خوبی هم می زنید.
• در حین هم زدن، آرام آرام آرد را به کاسه اضافه کنید.
• خمیر را تنها یک دقیقه یا کمتر باز کنید تا تمام مواد به خوبی مخلوط شوند. ( خمیر نیازی به باز کردن معمولی ندارد )
• خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و به هر شکلی که می خواهید باز کنید.
• خمیر را به یک سینی کوکی که خوبی آردی شده است منتقل کنید.
• سوراخ هایی ( یک اینچ فاصله دار ) در خمیر ایجاد کنید.
• سطح را با تخم مرغ هم زده شده مخلوط کنید.
• روی آن با دانه های کنجد تزیین کنید.
• فر را به دمای ۲۰۴ درجه سانتیگراد قبل از استفاده گرم کنید و «نون قندی» را به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود بپزید.
• روغن و شکر را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.
• نصف فنجان ( ۶۰ میلی لیتر ) آب را اضافه کنید و پیوسته با هم مخلوط کنید.
... [مشاهده متن کامل]
• بیکینگ پودر و پودر هل را اضافه کنید و به خوبی هم می زنید.
• در حین هم زدن، آرام آرام آرد را به کاسه اضافه کنید.
• خمیر را تنها یک دقیقه یا کمتر باز کنید تا تمام مواد به خوبی مخلوط شوند. ( خمیر نیازی به باز کردن معمولی ندارد )
• خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و به هر شکلی که می خواهید باز کنید.
• خمیر را به یک سینی کوکی که خوبی آردی شده است منتقل کنید.
• سوراخ هایی ( یک اینچ فاصله دار ) در خمیر ایجاد کنید.
• سطح را با تخم مرغ هم زده شده مخلوط کنید.
• روی آن با دانه های کنجد تزیین کنید.
• فر را به دمای ۲۰۴ درجه سانتیگراد قبل از استفاده گرم کنید و «نون قندی» را به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود بپزید.
- نان قندی ؛ نانی که خاکه قند یا شکر در خمیر آن زنند.
لُکَه
توتک