نان صحرایی

دانشنامه عمومی

نان صحرایی، نان بوش ( به انگلیسی: Bush bread ) یا کیک دانه ای به نانی گفته می شود که بومیان استرالیا با خرد کردن دانه ها به صورت خمیری تهیه می کنند و سپس پخته می شود. این نان سرشار از پروتئین و کربوهیدرات است و بخشی از یک رژیم غذایی سنتی متعادل را تشکیل می دهد. [ ۱] گاهی به آن دمپر ( damper ) نیز می گویند، [ ۲] اگرچه دمپر بیشتر برای توصیف نان تهیه شده توسط افراد غیربومی استفاده می شود.
با ورود اروپایی ها و آرد سفید از پیش آسیاب شده، این نوع فرایند تهیه نان تقریباً ناپدید شد ( اگرچه زنان هنوز در دهه ۱۹۷۰ در استرالیای مرکزی کیک درست می کردند ) . سنت پختن نان در زغال داغ، امروزه نیز ادامه دارد.
عکس نان صحراییعکس نان صحرایی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس