نان صحرایی، نان بوش ( به انگلیسی: Bush bread ) یا کیک دانه ای به نانی گفته می شود که بومیان استرالیا با خرد کردن دانه ها به صورت خمیری تهیه می کنند و سپس پخته می شود. این نان سرشار از پروتئین و کربوهیدرات است و بخشی از یک رژیم غذایی سنتی متعادل را تشکیل می دهد. [ ۱] گاهی به آن دمپر ( damper ) نیز می گویند، [ ۲] اگرچه دمپر بیشتر برای توصیف نان تهیه شده توسط افراد غیربومی استفاده می شود.
با ورود اروپایی ها و آرد سفید از پیش آسیاب شده، این نوع فرایند تهیه نان تقریباً ناپدید شد ( اگرچه زنان هنوز در دهه ۱۹۷۰ در استرالیای مرکزی کیک درست می کردند ) . سنت پختن نان در زغال داغ، امروزه نیز ادامه دارد.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفبا ورود اروپایی ها و آرد سفید از پیش آسیاب شده، این نوع فرایند تهیه نان تقریباً ناپدید شد ( اگرچه زنان هنوز در دهه ۱۹۷۰ در استرالیای مرکزی کیک درست می کردند ) . سنت پختن نان در زغال داغ، امروزه نیز ادامه دارد.
wiki: نان صحرایی