نان سوخاری


معنی انگلیسی:
rusk

دانشنامه عمومی

نان سوخاری یک نان بیسکویت سفت و خشک یا نان دوبار پخته است. گاهی از آن به عنوان دندان گیر برای نوزادان استفاده می شود. در برخی فرهنگ ها، نان سوخاری به جای مواد نان از مواد کیک درست می شود: گاهی به آن کیک سوخاری می گویند. در انگلستان، این نام به یک افزودنی غذایی بر پایه گندم نیز اشاره دارد
یک تکه کوچک ( ۳۵ گرم ) نان سرخ شده ۱۷۴ کالری دارد. [ ۱]
یک صبحانه کامل انگلیسی اغلب شامل نان سرخ شده در روغن، کره، گوشت خوک یا چکه های بیکن است. [ ۲] در ایرلند شمالی، یک بچه آلستر ممکن است شامل نان سودا سرخ شده باشد.
در ایالات متحده، نان تست در صبحانه بسیار محبوب تر است. با این حال، نان سرخ شده هنوز هم خورده می شود، به خصوص به شکل نان تست فرانسوی، اما گاهی به سادگی یک تکه نان سرخ شده در کره است.
ایران
در ایران به فارسی نان سوخاری می گویند. که از آرد گندم، شکر، پودر شیر بدون چربی، روغن گیاهی، گلوتن، عصاره مالت، آرد سویا، نمک، مخمر و آب تهیه می شود. این بیسکویت را به ویژه با چای ایرانی میل می کنند. رایج ترین برند نان سوخاری ویتانا است.
عکس نان سوخاری
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

نان سوخاری ؛ قسمی از نان بکسمات و سکاری. ( ناظم الاطباء ) . رجوع به سوخاری شود.

بپرس