نان سفید

دانشنامه عمومی

نان سفید ( انگلیسی: White bread ) یا نان بدون سبوس به طور معمول به نانی اشاره می شود که از آرد گندمی تهیه گردیده که سبوس و پوسته گیاهک گندم از سته گندم، به عنوان بخشی از فرآیند آسیا کردن یا آسیاب، جهت تولید آرد با رنگ سفید یا روشن، به طور کامل جدا گردیده است. [ ۲]
نان تهیه شده از دانه باریکبرگ به تمدن ابتدایی دورهٔ ماقبل زراعت ناتوفی در ۱۲٬۰۰۰ سال قبل بازمی گردد. [ ۳] ولی فقط گندم می تواند برای تهیه نشاسته خالص سفید مورد غربال گری قرار گیرد، مهارتی که دست کم به دوران مصر باستان بازمی گردد. [ ۴]
عکس نان سفید
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

نان سفید ؟ شمد فرسنده ازپشت سیدجلال حسینی
نان سفید ؛ سمید. ( دهار ) . درمک. حواری. ابونعیم.
- || در تداول امروز تهران ، قسمی نان که با آرد بیخته سبوس گرفته پزند.

بپرس