نان سریع

دانشنامه عمومی

نان سریع ( انگلیسی: Quick bread ) هر نانی که خمیر مایه آن یک عامل ورآورنده شیمیایی است نه بیولوژیکی مانند مخمر نان یانان خمیر ترش. مزیت نان های سریع، توانایی آن ها در تهیه سریع و مطمئن، بدون نیاز به نیروی کار ماهر وقت گیر و کنترل آب و هوای مورد نیاز برای نان های مخمری سنتی است.
نان های سریع شامل بسیاری از کیک ها، براونی و کلوچه - و همچنین کیک موزی، نان آبجو، بیسکویت، نان ذرت، مافین، پنکیک، اسکون و نان جوش شیرین است.
عکس نان سریع
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس