نان سرموکی

پیشنهاد کاربران

نان سرموکی یک نوع نان حاوی سیر وحشی سرموک است. سیر وحشی یا در گویش تونی سرموک گیاهی است از راسته Asparagales که از طریق پیاز و بذر تکثیر میابد. سرموک به صورت طبیعی در اسفند و فروردین در بیشتر مناطق ایران به ویژه در قهستان یافت می شود.
...
[مشاهده متن کامل]

سرموک را خورد کرده با خمیر مخلوط می کردند و مقداری گوشت یا جزغاله یا گوشت خشک شده قیمه به آن می افزودند و در تنور می پختند. گاهی خمیر این نان را از آب پنیر درست می کردند. نان سرموکی و آش سرموکی بیشتر در زمستان طبخ می شود.

نان سرموکی
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/نان_سرموکی

بپرس