نان رول

دانشنامه عمومی

گرده نان[ ۱] یا نان رول یا بروتشن[ ۲] یا گاهی نانچه[ ۳] نوعی نان است که خمیر بعد از بار نخست ور آمدن تقسیم شده و به صورت گرد در می آید سپس خمیر یک بار پهن شده و بعد از آنکه به صورت رول شکل داده شد، بعد از بار دوم ور آمدن پخته می شود. این نان دارای اشکال گوناگونی است. در یکی از اشکال مرسوم، خمیر این نان به صورت مثلث دراز باز شده و از طرف پهن به طرف باریک پیچانده می شود. با ورود صنعت نان به ایران و تولید صنعتی نان، سهم این نان در سبد مصرف خانواد ایرانی بیشتر شد. نانی بسیار محبوب و نرم و لطیف است. در نوعی از آن به نسبت، کره بیشتری بکار می رود و رول کره ای نامیده می شود. بیشتر به عنوان غذای اصلی استفاده می شود. [ ۴]
عکس نان رولعکس نان رولعکس نان رولعکس نان رولعکس نان رولعکس نان رول
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس