نان روتی

پیشنهاد کاربران

روتی ( همچنین به عنوان چاپاتی ) یک نان پهن گرد بومی شبه قاره هند است، و در جنوب شرقی آسیا دارای محبوب فراوانی است. از آرد گندم کامل که به طور سنتی به نام آرد آتا یا آرد سبوس دار سنگک که شناخته می شود و آبی که به صورت خمیر ترکیب می شود، تهیه می شود شود. روتی در بسیاری از کشورهای جهان مصرف می شود. ویژگی بارز آن این است که بدون خمیرمایه است. مانند نان در سراسر جهان، روتی یک همراه اصلی برای سایر غذاها است.
...
[مشاهده متن کامل]

کلمه روتی از کلمه سانسکریت ( rotikā ) به معنای نان گرفته شده است.
خمیر روتی را خیلی ساده می توان با وردنه باز کرد تا تکه های صاف و گرد ایجاد شود. این ممکن است روی یک تخته دایره ای و مسطح به نام تخته روتی هم انجام شود.
در ایران به دو نوع روتی خبوس و لواش می گویند. این دو نان ( که اولی تقریباً دقیقاً مانند روتی هندی تهیه می شود ) کاملاً شبیه به سایر نان ها هستند.

نان روتی
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/نان_روتی

بپرس