نان خامه ای


معنی انگلیسی:
puff, puff pastry, creampuff

دانشنامه عمومی

نان خامه ای، ( به انگلیسی: Cream puff ) یا پروفیترول ( به انگلیسی: Profiterole ) یا شو، ( به فرانسوی: Chou à la crème ) یک نوع شیرینی به شکل توپ است که از خمیر پفی تهیه شده و داخل آن از خامهٔ زده شده، کرم کاستارد و بستنی پر می شود. این نوع شیرینی ممکن است ساده باشد یا بوسیلهٔ سس شکلات، پودر قند یا کارامل تزئین شود. در بسیاری از منابع شمال ایتالیا به عنوان منشأ اصلی آن نام برده شده است. در برخی از مراسم با روی هم چیدن نان خامه ای آن را به شکل هرم درآورده و برای تزئین بکار می برند.
عکس نان خامه ایعکس نان خامه ای
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس