نان حصیری نوعی نان سخت ترد، بسیار نازک، خشک و معمولاً شیرین است که اغلب برای تزئین بستنی استفاده می گردد. نان حصیری همچنین به صورت نان شیرینی به همراه حلوا، پفنبات، شکلات، خامه با بصورت معمولی یا با طعم میوه که در بین دو قطعه نان حصیری است نیز درست می شوند.
... [مشاهده متن کامل]
نان های حصیری با میزان تردی و ضخامتهای مختلف برای مصارف متفاوت موجود میباشند.
برخی عوام به تقلید از انگلیسی به آن بصورت فنگلیش ویفر میگویند.
نانهای حصیری میتوانند برای تهیه نوعی از نرم نبات، شکلات و نوعی از گز و نوقا بعنوان پوشش بیرونی یا مغزی آنها نیز استفاده شوند که در این صورت به آنها شکلات نان حصیری، شکلات نانی، نان حصیری پفنباتی، و شیرینی نان حصیری، نان حصیری لوله ای و غیره خوانده میشوند.
... [مشاهده متن کامل]
نان های حصیری با میزان تردی و ضخامتهای مختلف برای مصارف متفاوت موجود میباشند.
برخی عوام به تقلید از انگلیسی به آن بصورت فنگلیش ویفر میگویند.
نانهای حصیری میتوانند برای تهیه نوعی از نرم نبات، شکلات و نوعی از گز و نوقا بعنوان پوشش بیرونی یا مغزی آنها نیز استفاده شوند که در این صورت به آنها شکلات نان حصیری، شکلات نانی، نان حصیری پفنباتی، و شیرینی نان حصیری، نان حصیری لوله ای و غیره خوانده میشوند.