نان تورتیلا

پیشنهاد کاربران

نان تورتیلا
تورتیلا ( Tortilla ) یا ترتیا نوعی نان نازک، مسطح و بدون تخمیر مکزیکی است که به طور سنتی از ذرت کاملاً آسیاب شده تهیه می شود؛ البته امروزه از آرد ساده یا آرد گندم کامل هم برای پخت آن استفاده می کنند.
...
[مشاهده متن کامل]

گمان می رود که تورتیلا ۱۰ هزار سال قبل از میلاد مسیح توسط آزتک ها و مایاها در کو هستان های مکزیک ابداع شده است. این نان یکی از مواد غذایی پر مصرف در مکزیک به شمار می رود و بخش مهمی از غذاهای مکزیکی مثل بوریتو، تاماله، کیسادیا ( quesadilla ) و تاکو را تشکیل می دهد.

نان تورتیلا

بپرس