نان تاتاری

دانشنامه آزاد فارسی

نانِ تاتاری
نوعی شیرینی ایرانی، خاص مردم ترکمن صحرا، فراهم آمده از آرد، تخم مرغ، گرد نانوایی، گلاب، گرد شکر، و روغن. تخم مرغ شکسته را در بادیه ای با گلاب و گرد نانوایی مخلوط می کنند و آن گاه آرد را الک کرده در بادیه می ریزند و چنگ می زنند. خمیر به دست آمده را گرد کرده، روی آن را به مدت سه ساعت می پوشانند و سپس بر تختۀ آردپاشیده با وردنه به شکل دایره یا مستطیل به نازکی تیغۀ کارد لواش می کنند و به پهنای انگشت می برند و در دیگچه ای به عمق سه چهار انگشت روی آتش تیز سرخ می کنند و در بشقابی نهاده گرم به گرم گرد شکر بر آن می پاشند.

پیشنهاد کاربران

بپرس