نان بوکر

دانشنامه عمومی

نان بوکر یکی از انواع نان فرانسوی است که خاستگاه آن منطقه بوکر، گار است. طعم خاص این نان به دلیل ورز دادن و تخمیر طولانی آن است. این نان برخلاف نان وینی که با مخمر آبجو تهیه می شود این مزیت را دارد که بدون سفت شدن نگهداری می شود. این یک نان خمیر ترش است که از خمیر سفت استفاده می کند، و در عین حال منجر به یک نان پوسته دار با فضای داخلی باز و هوا می شود که معمولاً با خمیر بسیار مرطوب همراه است.
عکس نان بوکر
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس