نان باگت: نان باگت یک نوع نان باریک و بلند فرانسوی است که معمولا روی آن مربا یا کره می مالند و نوش جان می کنند. باگت به معنای چوب دستی یا باتون است. این نان کلاسیک فرانسوی در ابتدا، گرد با پوسته ای خوش طعم و درون آن حجیم و متراکم بود. به تدریج که مردم سطح ترد بیرونی را به درون آن ترجیح دادند، نان باگت رفته رفته به شکل بیضوی و کشیده ی امروزی درآمد.
... [مشاهده متن کامل]
( ( شیرین کیسه پلاستیکی را گذاشت روی پیشخوان . آرزو زامپون در آورد و خیار شور و پنیر و نان باگت . ) )
( ( عادت می کنیم ، زویا پیرزاد ، چاپ 23 ، 1390 ، ص 67. ) )
... [مشاهده متن کامل]
( ( شیرین کیسه پلاستیکی را گذاشت روی پیشخوان . آرزو زامپون در آورد و خیار شور و پنیر و نان باگت . ) )
( ( عادت می کنیم ، زویا پیرزاد ، چاپ 23 ، 1390 ، ص 67. ) )