نان ایرانی

پیشنهاد کاربران

نان ( به انگلیسی: Naan, Nan, Noon ) یک نوع غذای پخته شده است که بیشتر از آرد، آب، نمک و مواد خمیری تهیه می شود. نان به عنوان یک ماده غذایی اصلی در بسیاری از فرهنگ ها و جوامع به کار می رود. این محصول معمولاً با پختن خمیری از آرد گندم یا دیگر انواع آردها ساخته می شود.
...
[مشاهده متن کامل]

نان به عنوان یک منبع انرژی، فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی مهم برای سلامتی بدن انسان است. زنجیره تولید نان شامل کشاورزی ( تولید گندم ) ، صنایع غذایی ( آسیابی گندم و تولید آرد ) و نانوایی است.
نان یکی از غذاهای پایه و رایج در بسیاری از فرهنگ ها است و معمولاً در اکثر نقاط جهان ساخته و مصرف می شود. خاستگاه نان بسیار قدیمی است و نمی توان به طور دقیق محل آغازین تولید نان را تعیین کرد.
با این حال، می توان گفت که نان و استفاده از آرد برای پختن آن، در مناطقی مانند شرق نزدیک ( بین نیل و فرات ) و شمال آفریقا ( مانند مصر و لیبی ) در دوران باستان شکل گرفت. علاوه بر آن، نان در سرزمین های مسلمان همچون ایران و سایر کشورهای خاورمیانه نیز نقش مهمی در تغذیه و فرهنگ غذایی دارد.
از آنجا که نان در سراسر جهان تولید می شود، هر کشور و منطقه می تواند خاستگاه خاص خود برای تولید نان داشته باشد. از این رو، نمی توان به مکانی خاص و یکتا به عنوان خاستگاه نان اشاره کرد.
واژه نان در زبان انگلیسی نخستین بار در سال ۱۸۱۰ و در سفرنامه آقای ویلیام توک دیده شده است.

نان ایرانینان ایرانینان ایرانینان ایرانینان ایرانی
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/نان_ایرانی

بپرس