ناماگاشی ( به ژاپنی: 生菓子 Namagashi ) یک نوع واگاشی ( شیرینی ژاپنی ) و یک اصطلاح عمومی برای تنقلات استفاده شده در مراسم چای ژاپنی است. ناماگاشی ممکن است حاوی ژله های میوه ای و ژلاتین های دیگر مانند آگار یا خمیر لوبیا شیرین باشد. ناماگاشی به زیبایی با استفاده از نقاشی های فصلی و طبیعی مانند برگ و گل برای منعکس کردن اجزای مختلف طبیعت در چهار فصل ژاپن با جزئیات طراحی شده است. ناماگاشی معمولاً تازه مصرف می شود و حاوی ۳۰٪ رطوبت بیشتر از انواع دیگر شیرینی های ژاپنی است.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: ناماگاشی