ناماگاشی

دانشنامه عمومی

ناماگاشی ( به ژاپنی: 生菓子 Namagashi ) یک نوع واگاشی ( شیرینی ژاپنی ) و یک اصطلاح عمومی برای تنقلات استفاده شده در مراسم چای ژاپنی است. ناماگاشی ممکن است حاوی ژله های میوه ای و ژلاتین های دیگر مانند آگار یا خمیر لوبیا شیرین باشد. ناماگاشی به زیبایی با استفاده از نقاشی های فصلی و طبیعی مانند برگ و گل برای منعکس کردن اجزای مختلف طبیعت در چهار فصل ژاپن با جزئیات طراحی شده است. ناماگاشی معمولاً تازه مصرف می شود و حاوی ۳۰٪ رطوبت بیشتر از انواع دیگر شیرینی های ژاپنی است.
عکس ناماگاشی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس