ناماناره زوشی

دانشنامه عمومی

ناماناره زوشی یا ناماناری زوشی یا ناماناره یا ناماناری ( به ژاپنی: 生成, なまなれ, なまなり namanare or namanari ) نوعی سوشی است که در دوره موروماچی ( ۱۳۳۶ تا ۱۵۷۳ میلادی ) به وجود آمد. اصل و روش تهیه مانند نوع قدیم تر سوشی ناره زوشی است و در آن ماهی در داخل برنج خوابانده شده و تخمیر می شود. تفاوت ناره زوشی با ناماناره زوشی تنها در زمان خواباندن است که در نوع جدیدتر بسیار کوتاه تر شده است. در این روش به مدت تقریبی ۲ هفته تا یک ماه ماهی خام در برنج قرار می گیرد. در این نوع بخاطر کوتاه شدن زمان تهیه، برنج بکار رفته مانند ناره زوشی از بین نرفته و برنج نیز به همراه ماهی قابل خوردن است اما مانند ناره زوشی بوی ناخوشایندی دارد. در تاریخچه سوشی پیدایش ناماناره زوشی آغاز تبدیل شدن سوشی از یک روش نگهداری غذا به یک دستور غذای جدید در آشپزی ژاپنی به شمار می آید. [ ۱]
عکس ناماناره زوشی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس