ناصر کنعانی

پیشنهاد کاربران

ناصر کنعانی ( زادهٔ ۱۳۲۰ ) فیزیکدان ایرانی و استاد دانشگاه فنی برلین است.
ناصر کنعانی در خانواده ای آشنا به موسیقی زاده شد. او پس از گرفتن دیپلم ریاضی برای فراگیری موسیقی به وین اتریش رفت. ناصر کنعانی در اتریش تصمیم به پی گیری پیشه ای جدی تر گرفت و به یادگیری مهندسی علم مواد در دانشگاه لئوبن پرداخت. وی درجه دکتری خود در رشته فیزیک جامدات و پسادکتری الکتروشیمی را از دانشگاه فنی برلین در آلمان دریافت نمود. رساله دکترای ناصر کنعانی درباره اختراعی برای تولید فولاد با کیفیت بالا در کوره های الکتریکی است.
...
[مشاهده متن کامل]

ناصر کنعانی چهار سال در مؤسسه فناوری ماساچوست ( ام آی تی ) ، دانشگاه فلوریدا، و دانشگاه ساکاریا ( ترکیه ) به عنوان استاد مدعو تدریس کرد و در سال ۱۹۸۵ دوباره به آلمان بازگشت. از آن هنگام به مدت بیست سال در کنار تدریس در دانشگاه فنی برلین، مسئولیت بخش پژوهش و مدیریت کیفیت یک شرکت فرانسوی - آلمانی را به عهده گرفت.
ناصر کنعانی مقالات بسیاری در مجلات علمی - فنی کشورهای غربی منتشر ساخته و چند کتاب علمی به زبان های آلمانی و انگلیسی دربارهٔ علم مواد و آبکاری نوشته است. نام و نوشته های وی از سال ۱۹۸۵ هر ساله در گاهشمار دانشمندان آلمانی آورده می شود.
کتاب باتری اشکانی یکی از شناخته شده ترین کتاب های ناصر کنعانی است. و در آن نشان می دهد اولین باتری به دست اشکانیان ساخته شد و چون در نزدیکی بغداد کشف شد آن را به اشتباه باتری بغداد نامیدند.
ناصر کنعانی در سال ۱۳۹۵ با شرکت در همایش آشنایی با آبکاری در دانشگاه صنعتی سهند حضور داشت.
ناصر کنعانی از نوجوانی علاقه زیادی به تاریخ دانش داشته است. او از سال ۱۹۷۳ ( میلادی ) تا ۲۰۱۱ ( میلادی ) پژوهش های گسترده ای را با استفاده از منابع غربی درباره دانشمندان ایرانی مانند خیام، و به ویژه محمد بن موسی خوارزمی انجام داده است. ناصر کنعانی همواره تلاش زیادی برای شناساندن دانشمندان ایرانی به کشورهای غربی کرده است.
از سال ۲۰۱۰ هر دو سال یک بار جایزه ناصر کنعانی به سه پژوهشگر جوان که در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا موفق به دستاوردهای چشمگیری در زمینهٔ صنعت آبکاری و حفاظت محیط زیست شده اند، داده می شود و مقالات آن ها به زبان های فارسی، انگلیسی و آلمانی در مجلات علمی خارج از کشور به چاپ می رسند. گروه گزینش این پژوهشگران از سه استاد بنام دانشگاه و سه استاد مجرب صنعت آبکاری متشکل است که به این موضوع رسیدگی می کنند. جوائز یادشده در مراسم «جشنواره صنعت آبکاری–جایزه پروفسور کنعانی» به برندگان داده می شود.

ناصر کنعانیناصر کنعانی
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/ناصر_کنعانی_(فیزیکدان)
دود درصنعت آبکاری فلزات میتوانید جایگاهی داشته باشد
ازایران ، شهرستان مرودشت
نظرتان رادرباره کلمات پارسی ، گویش ایل باسری ، ساکن مرودشت وپاسارگاد چیست
کلماتی پارسی که هیچگاه درایران وجهان به ثبت نرسیده است
چندمثال می اورم
الشت ، یعنی عوض کردن ، من لباسم راالشت نمودم
گِشت ، یعنی همه
گشت مردم بیمارگشته اند یعنی همه مردم بیمارگشته اند

بپرس