ناروتوماکی ( 鳴門巻き؟ ) یک تزیین در آشپزی ژاپنی است که از خمیر ماهی بخار پز شده تهیه می شود. ناروتوماکی معمولا به رنگ سفید با مارپیچ نارنجی صورتی در داخل است. [ ۱] مارپیچ صورتی نماد گرداب ناروتو است. ناروتوماکی کالباس ماهی است و اموجی 🍥 نیز به آن اشاره دارد.
ناروتوماکی از کلمات «ناروتو» ( شهری در ژاپن که به دلیل پدیده گرداب ناروتو معروف است ) و ماکی ( رول ) تشکیل شده است.
ناروتوماکی با رامن، سبزیجات تفت داده شده یا در سوپ سرو می شود یا می تواند به عنوان یک عنصر تزئینی بنتو استفاده شود.
نام شخصیت ناروتو اوزوماکی در انیمه و مانگای ناروتو از ناروتوماکی الهام گرفته شده است.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفناروتوماکی از کلمات «ناروتو» ( شهری در ژاپن که به دلیل پدیده گرداب ناروتو معروف است ) و ماکی ( رول ) تشکیل شده است.
ناروتوماکی با رامن، سبزیجات تفت داده شده یا در سوپ سرو می شود یا می تواند به عنوان یک عنصر تزئینی بنتو استفاده شود.
نام شخصیت ناروتو اوزوماکی در انیمه و مانگای ناروتو از ناروتوماکی الهام گرفته شده است.
wiki: ناروتوماکی