نارنج ژاپنی

دانشنامه عمومی

نارَنج ژاپنی یا کابوسو ( به ژاپنی: カボス یا 臭橙 ) میوه ای آبدار و سبزرنگ است که مزه ای ترش مانند لیمو دارد و در برخی غذاهای ژاپنی از آب آن به جای سرکه استفاده می کنند. نارنج ژاپنی از تیرهٔ مرکبات و سَردهٔ لیموئیان است.
نارنج ژاپنی در استان اوئیتا در جنوب ژاپن کشت می شود. بهترین این گونه نارنج ها از منطقه تاکِدا هستند. نارنج ژاپنی از دیگر مرکبات هسپریدین بیشتری دارد و برای جلوگیری از انعقاد خون و کلسترول بالا سودمند است.
نارنج ژاپنی را گاه با میوه دیگری به نام سوداچی اشتباه می گیرند ولی نارنج ژاپنی دو تا سه برابر از سوداچی بزرگ تر است.
عکس نارنج ژاپنی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس