نئونازیسم

پیشنهاد کاربران

نئونازیسم به جنبش های ستیزه جویانه، اجتماعی و سیاسی پس از جنگ جهانی دوم اشاره دارد که در صدد احیا و بازگردانی ایدئولوژی نازیسم است. نئونازی ها از ایدئولوژی خود برای ترویج نفرت و برترپنداری ( اغلب برترپنداری نژاد سفید ) ، به منظور حمله به اقلیت های نژادی و قومی ( اغلب یهودستیزی و اسلام هراسی ) و در مواردی برای ایجاد دولت فاشیستی استفاده می کنند.
...
[مشاهده متن کامل]

پدیده نئونازیسم مسئله ای جهانی به شمار می رود و در بسیاری از کشورها و شبکه های بین المللی به چشم می خورد. این جنبش ها اصول نازی شامل یهودی ستیزی، ملی گرایی افراطی، نژادپرستی، بیگانه هراسی، توانمندگرایی، همجنس گراهراسی، ضد کمونیسم و ایجاد «رایش چهارم» را دنبال می کنند. انکار هولوکاست در محافل نئونازی رایج است.
نئونازی ها همواره نمادهای نازی ها را به کار می برند و آدولف هیتلر و دیگر رهبران نازی را ستایش می کنند. در برخی از کشورهای اروپایی و آمریکای لاتین، قوانین باعث ممنوعیت بیان دیدگاه های طرفدار نازی، نژادپرستی، یهودی ستیزی یا همجنس گراهراسی شده است. نمادهای مرتبط با نازی ها در بسیاری از کشورهای اروپایی ( به ویژه آلمان ) ممنوع هستند و این کشورها در تلاشند تا نئونازیسم را مختل کنند.
جنبش های نئونازی به آدولف هیتلر وفادار هستند، و نشان ملی آلمان نازی ( صلیب شکسته ) و هر چیزی که متعلق به آلمان دوره ۱۹۳۳ تا ۱۹۴۵ باشد.
نئونازیسم در اروپا و آمریکای شمالی وجود دارد و نژاد گرایی را می آموزد. این آموزه ها وفاداری به اصول نخستین نازیسم، اعتقاد به برتری نژاد آریایی را پوشش می دهد. نئونازی ها در اروپای شرقی و پس از سقوط کمونیسم فعالیت بسیار گسترده ای را آغاز کرده اند و در مدّت زمان اندکی توانسته اند گروه های بزرگ و سازمان یافته ای را تشکیل بدهند. اصول اولیه این گروه ها متضاد اخلال در آرامش و امنیت ملی یک جامعه یا یک کشور است.
جنبش نئونازی ایران در تاریخ جمعه، ۱۰ اسفند ۱۳۸۶ تشکیل شده است. فعالیت این گروه باعث واکنش های سیاسی در داخل و خارج از ایران شده است.
فعالیت اعضای این گروه بر روی فضای اینترنت متمرکز است پس از اینکه این گروه در ایران اعلام موجودیت کرد یک مجموعه سایت های اینترنتی راه اندازی کردند. گروه های محور نئونازی برای پیروزی نژاد آریایی ( جوامع ایران، آلمان و شمال ایتالیا ) فعالیت می کنند.

نئونازیسم
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/نئونازیسم

بپرس