میوهٔ گل سرخ یا نهنج گل سرخ، میوهٔ کاذب است که از بوتهٔ گل رز به دست می آید.
برای تهیهٔ دمنوش میوهٔ گل رز از نوع رز اگلندتریا یا رز روگوزا یا غیره استفاده می شود؛ اما متداول ترین نوع رز برای تهیهٔ دمنوش میوهٔ گل رز نسترن است. این نوع گل رز از زمان های قدیم به خاطر داشتن ارزش دارویی بالا شناخته می شده است. میوهٔ گل رز حاوی مقادیر زیادی ویتامین و عنصر غذایی است که مهم ترین آن ویتامین ث است. میوهٔ گل رز ۲۰ برابر لیمو ویتامین ث دارد. پیش از ریختن در آب جوش برای بیرون آمدن عصارهٔ آن بهتر است با قاشق له شود. [ ۱]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفبرای تهیهٔ دمنوش میوهٔ گل رز از نوع رز اگلندتریا یا رز روگوزا یا غیره استفاده می شود؛ اما متداول ترین نوع رز برای تهیهٔ دمنوش میوهٔ گل رز نسترن است. این نوع گل رز از زمان های قدیم به خاطر داشتن ارزش دارویی بالا شناخته می شده است. میوهٔ گل رز حاوی مقادیر زیادی ویتامین و عنصر غذایی است که مهم ترین آن ویتامین ث است. میوهٔ گل رز ۲۰ برابر لیمو ویتامین ث دارد. پیش از ریختن در آب جوش برای بیرون آمدن عصارهٔ آن بهتر است با قاشق له شود. [ ۱]
wiki: میوه گل رز