میوه کاذب

دانشنامه عمومی

میوهٔ کاذب میوه ای است که در آن بخشی از گوشت آن نه از تخمدان بلکه از بافت خارجی مجاور برچه نشأت گرفته است. [ ۱] مثال بافت های فرعی نهنج، توت فرنگی، آناناس، انجیر، توت است. میوه های سیبی مثل سیب و گلابی هم از میوه های کاذب هستند که بیشتر گوشت آن ها از گل بنه نشأت گرفته است. [ ۲]
عکس میوه کاذب
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

دانشنامه آزاد فارسی

میوۀ کاذب (pseudocarp)
ساختاری میوه مانند و متشکل از بافتی که از دیوارۀ تخمدان حاصل نشده باشد. بافت های اضافی ممکن است از بخش های متفاوت گل، مانند نهنج و کاسه، حاصل شده باشند. بخش رنگین و گوشتی توت فرنگی از نهنج حاصل می شود و میوۀ حقیقی این گیاه فندقه هایی کوچک است که در سطح خارجی آن فرو رفته اند. هیپ نوعی میوۀ کاذب، متشکل از نهنج توخالی، گوشتی، و حاوی تعدادی فندقه، است. آناناس، انجیر، سیب، و گلابی از انواع میوۀ کاذب اند. هام بر (سنوکارپ) میوۀ کاذب گوشتی مرکب است که از گل آذین و نه از گل منفرد حاصل می شود. آناناس دارای محور مرکزی ضخیمی است که با بافت های گوشتی نهنج و قطعات چندین گل احاطه می شود. انجیر نوعی میوۀ کاذب، معروف به سیکونیوم (میوۀ انجیر)، است که از یک نهنج توخالی، حاوی گل هایی کوچک، حاصل می شود که به دیوارۀ درونی آن متصل اند. در این گیاه، تخمدان های گل ماده پس از لقاح به فندقه های تک دانه تبدیل می شوند. سیب و گلابی نوع دیگری از میوه های کاذب اند.

پیشنهاد کاربران

بپرس