' است که به گونه ای پرورش یافته است که هیچ بذر کاملی ندارد. از آنجایی که مصرف میوه های بی هسته ساده تر و راحت تر است، آنها از نظر تجاری باارزش محسوب می شوند.
بیشتر میوه های با دانه تولید شده، از گیاهانی ایجاد شده اند که میوه های آنها به طور معمول شامل هسته های نسبتاً سخت و بزرگی هستند که در سراسر میوه پخش شده اند. میوه های بدون دانه از دو طریق حاصل میشوند اول اینکه اسپرم و سلول تخم زا با هم لقاح نداشته باشند این موضوع توسط هورمون جیبرلین میتواند انجام شود مثل پرتقال دوم اینکه قبل از اینکه رشد کامل شود رویان از بین برود در این صورت دانه هایی با پوسته نازک به وجود خواهد آمد مثل موز [ ۱] [ ۲] [ ۳] [ ۴]
انواع رایج میوه های بی دانه عبارتند از: هندوانه، گوجه فرنگی، [ ۴] انگور و موز. بعلاوه مرکبات بی دانه زیادی مثل پرتقال، لیمو شیرین و لیموترش سبز وجود دارند.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفبیشتر میوه های با دانه تولید شده، از گیاهانی ایجاد شده اند که میوه های آنها به طور معمول شامل هسته های نسبتاً سخت و بزرگی هستند که در سراسر میوه پخش شده اند. میوه های بدون دانه از دو طریق حاصل میشوند اول اینکه اسپرم و سلول تخم زا با هم لقاح نداشته باشند این موضوع توسط هورمون جیبرلین میتواند انجام شود مثل پرتقال دوم اینکه قبل از اینکه رشد کامل شود رویان از بین برود در این صورت دانه هایی با پوسته نازک به وجود خواهد آمد مثل موز [ ۱] [ ۲] [ ۳] [ ۴]
انواع رایج میوه های بی دانه عبارتند از: هندوانه، گوجه فرنگی، [ ۴] انگور و موز. بعلاوه مرکبات بی دانه زیادی مثل پرتقال، لیمو شیرین و لیموترش سبز وجود دارند.
wiki: میوه بی دانه