میلاد خالقی منش

پیشنهاد کاربران

میلاد خالقی منش ( Milad Khaleghimanesh ) ( زادهٔ ۲۷ اسفند ۱۳۶۵ خورشیدی در مشهد و رئیس هیات مدیره انجمن مستندسازان سینمای ایران است. همچنین از سال ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۸ دبیر این انجمن بوده است. او همچنین عضو انجمن صنفی کارگردانان مستند و خانه سینماست.
...
[مشاهده متن کامل]

مستندهای «این زمین خوردنی نیست» و «گربه های ناآرام» از مشهورترین فیلم هایی است که وی کارگردانی آن را انجام داده است.
او تحصیلات خود را در رشتهٔ مهندسی نرم افزار کامپیوتر در دانشگاه شهید رجایی تهران در سال ۱۳۹۰ خورشیدی به پایان رساند و هم زمان با تحصیل در دانشگاه برای گذراندن دوره فیلمسازی به کانون سینماگران جوان رفت، در همان زمان به کار تدوین و صداگذاری در تلویزیون نیز مشغول شد.
مستند «وقتی زمین می لرزد» دربارهٔ زلزلهٔ تهران به کارگردانی ( امیرحسن ندایی ) از مستندهای مهمی است که وی تدوین و صداگذاری آن را انجام داده است. پس از آن با تدوین «فیلم مظنونین» به کارگردانی ( جعفر سلطانی ) و نویسندگی ( سعید سلطانی ) به دنیای فیلم های بلند داستانی وارد شد. فیلم های «زنجیرهایی که پاره نمی شوند» به کارگردانی ( داریوش جهانگیری ) و نفس عمیق به کارگردانی ( حسن نوری ) از دیگر فیلمهایی است که او تدوین و صداگذاری آن را انجام است. وی همچنین با سریالهایی نظیر «مدرسه نیلوفری» به کارگردانی امیر سلطان احمدی و «فصل دوستی» به کارگردانی ( سمیه عبدالله زاده ) به تدوین و صداگذاری سریالهای تلویزیونی نیز پرداخته است. او فعالیت خود در عرصهٔ کارگردانی فیلمهای مستند را در سال ۱۳۹۰ خورشیدی با کارگردانی مستندهای تلویزیونی آغاز کرد. مجموعه «مستند شوکران» با حضور ( هومن سیدی، پولاد کیمیایی و علی اوسیوند ) از جمله مستندهای پخش شده وی در سال ۱۳۹۳ خورشیدی از شبکه ۳ سیما می باشد.
«مستندهای مادر، دوردست ترین جای جهان، زیر پوست شهر و تخلیه هیجان» از مشهورترین فیلمهایی ست که وی کارگردانی آن را بر عهده داشته است.
میلاد خالقی منش همچنین در سال ۱۳۹۸ مدیر جشنواره ی بین المللی کرونا و من؛ یک روایت تصویری به دبیری پیروز کلانتری بود.

میلاد خالقی منش در سال ۱۳۹۴ خورشیدی با مستند «گربه های ناآرام» به بخش مسابقه ملی نهمین جشنواره بین المللی سینما حقیقت راه یافت. وی در این دورهٔ جشنواره با ۵ اثر به عنوان رکورددار کارگردانی فیلم مستند در جشنواره شناخته شد. او در مصاحبه با رادیو اینترنتی تیوال و همچنین خبرگزاری صبا به نحوهٔ انتخاب فیلم ها در جشنواره سینما حقیقت نقدهایی کرده است.

میلاد خالقی منش
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/میلاد_خالقی‌منش

بپرس