میزوامه

دانشنامه عمومی

میزوآمه. میزوآمه یک مادهٔ شیرین کنندهٔ ژاپنی است که به معنای واقعی کلمه به صورت آب آبنبات ترجمه می شود و به صورت یک مایع شفاف، غلیظ و چسبناک است که به وسیله تبدیل نشاسته به قند تهیه می شود. میزوآمه به شیرینی واگاشی به منظور درخشندگی و زیبایی اضافه می شود و می تواند به عنوان عنصر اصلی در تمام شیرینی ها استفاده شود. میزوآمه از دید طرز تهیه و طعم بسیار شبیه به شربت ذرت می باشد.
عکس میزوآمه
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس