میرزا قاسمی

/mirzAqAsemi/

لغت نامه دهخدا

میرزاقاسمی. [ س ِ] ( ص نسبی ) منسوب به میرزاقاسم. || ( اِ مرکب ) غذایی که از بادمجان و تخم مرغ و گوجه فرنگی و سیر و پیاز و روغن پزند و غذای متداول مردم رشت است.

فرهنگ فارسی

منسوب به میرزا قاسم غذایی که از بادمجان و تخم مرغ و گوجه فرنگی و سیر و پیاز و روغن پزند و غذای متداول مردم رشت است

دانشنامه آزاد فارسی

از معروف ترین غذاهای مردم گیلان، فراهم آمده از بادنجان کباب شدۀ دودگرفته، گوجه فرنگی پوست کندۀ خردشده، تخم مرغ، سیر کوبیده، روغن، و نمک. بادنجان کباب شده را پوست می گیرند و می کوبند و آن گاه اقلام دیگر را بدان می افزایند و مخلوط می کنند. میرزا قاسمی را با نان یا کته می خورند.

پیشنهاد کاربران

مصیب مهرآشیان مسکنی،
میرزا قاسمی نام غذائی بومی ومحلی رشت وگیلان است که مانند کوکو سیب زمینی پخت میشود و فرق آن در این است که این کوکو بجای سیب زمینی بادمجان سیاه دارد و لذا در سبزوار غذایی بانام کلبقاسمی که مانند جغوری از جگر سفید گوسفند یا گوساله تهیه میشود ولذا مکانی واقع در دروازه عراق که یکی از پر قدمت ترین دروازه های شهر است مکانی را منسوب به مغازه کلبقاسمی نسبت میدهند است و نا گفته نماند که یک نوا خانه هم که وقف بینوایان بوده هست که مدتی میدان بار بود ولی ملکی آن متعلق به اداره اوقاف است
...
[مشاهده متن کامل]

بپرس