موز پختنی

دانشنامه عمومی

موز پختنی ( به انگلیسی: cooking banana ) یا پلانتین ( به انگلیسی: Plantains ) [ ۱] [ ۲] [ ۳] نام میوه و گیاهی است که بومی مناطق حاره ای جزایر کارائیب است. میوهٔ موز مانند این گیاه سفت است، میزان نشاسته بالاتر و قند کمتری به نسبت موز شیرین دارد و باید پخته شود. بسیاری از انواع موز پختنی با نام پلانتین یا موز سبز یاد می شوند، اما همهٔ موزهای پختنی از نوع پلانتین واقعی نیستند. موز پختنی یک ماده غذایی اصلی در آشپزی آمریکای لاتین است که به صورت های سرخ کرده، آب پز، کباب پز می توان آن را مصرف کرد.
پلانتین منبعی غنی از کربوهیدرات های پیچیده، ویتامین ها و مواد معدنی است. به عنوان یک ماده غذایی، افراد بسیاری در جهان قرن هاست که از پلانتین استفاده می کنند. پلانتین یا موز مخصوص پخت وپز معادل کمتر شیرین، اما نشاسته ای تر از موز است. موز شیرین که به نام «موز دسری» نیز شناخته می شود، در آمریکا و اروپا از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار است، اما پلانتین یکی از مواد غذایی ثابت در رژیم غذایی مردم ساکن کشورهای گرمسیری محسوب می شود. برخلاف موز دسری، پلانتین تقریباً همواره باید پیش از مصرف پخته شود. در حقیقت، مزه این میوه در حالت خام چندان خوشایند نیست، از این رو، نباید گول ظاهر موز مانند آن را بخورید. پلانتین از نظر مواد مغذی گزینه ای سرشار از فیبر، ویتامین های آ، ث، و ب۶ و مواد معدنی منیزیم و پتاسیم است.
عکس موز پختنیعکس موز پختنی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس