مورکِلا (morel)
مورکِلا
گروهی از قارچ های خوراکی، از جنس قارچ های ساپروفیت یا مورکلا، از راستۀ پزیزال. مورکلای معمولی در اروپا و امریکا رشد می کند. کلاهک قهوه ای مایل به زرد آن مانند اسفنج دارای سوراخ هایی است و حدود۲.۵ سانتی متر طول دارد. از آن برای تهیه چاشنی، سس گوشت، سوپ، و سس استفاده می کنند. پس از قارچ دنبلان پرطرف دارترین قارچ خوراکی است.
مورکِلا
گروهی از قارچ های خوراکی، از جنس قارچ های ساپروفیت یا مورکلا، از راستۀ پزیزال. مورکلای معمولی در اروپا و امریکا رشد می کند. کلاهک قهوه ای مایل به زرد آن مانند اسفنج دارای سوراخ هایی است و حدود۲.۵ سانتی متر طول دارد. از آن برای تهیه چاشنی، سس گوشت، سوپ، و سس استفاده می کنند. پس از قارچ دنبلان پرطرف دارترین قارچ خوراکی است.
wikijoo: مورکلا