موادّ رنگی (colouring)
افزودنی خوراکی برای تغییر یا بهبود رنگ مواد غذایی عمل آورده شده. این مواد عبارت اند از رنگ های مصنوعی، مانند تارترازین و آمارانت، که از مواد پتروشیمی گرفته می شوند؛ و رنگ های طبیعی، مانند کلروفیل، کارامل و کاروتن. بعضی از رنگ های طبیعی، درواقع، نسخه های مصنوعی مواد طبیعی اند، و برخی دیگر، به ویژه کارامل مصنوعی، برای سلامتی زیان آورند.
افزودنی خوراکی برای تغییر یا بهبود رنگ مواد غذایی عمل آورده شده. این مواد عبارت اند از رنگ های مصنوعی، مانند تارترازین و آمارانت، که از مواد پتروشیمی گرفته می شوند؛ و رنگ های طبیعی، مانند کلروفیل، کارامل و کاروتن. بعضی از رنگ های طبیعی، درواقع، نسخه های مصنوعی مواد طبیعی اند، و برخی دیگر، به ویژه کارامل مصنوعی، برای سلامتی زیان آورند.
wikijoo: مواد_رنگی