مهریزی مهدی

دانشنامه اسلامی

[ویکی نور] مهدی مهریزی در سال 1341ش در مشهد دیده به جهان گشود. او در سال 1355ش به حوزه علمیه مشهد وارد شد و در سال 1358ش جهت تحصیل در علوم حوزوی به قم مهاجرت کرد. او هم اکنون به تدریس دروس حوزه تا رسائل و مکاسب مشغول است و همزمان به تدریس در دانشگاه های مختلف از سال 1364ش تاکنون اشتغال دارد و به ارائه مقالات متعدد و سخنرانی های مختلف در همایش ها و کنفرانس های علمی بسیار پرداخته است.
وی در دوره سطح از حجج اسلام و حضرات آیات ستوده، پایانی، اعتمادی، موسوی تهرانی و سید علی محقق داماد و در دوره خارج از آیات عظام وحید خراسانی، تبریزی و فاضل لنکرانی استفاده نمود. فلسفه را نیز از حضرات آیات محمدعلی گرامی، حسن زاده، جوادی آملی و انصاری شیرازی فراگرفت.
مسئولیت واحد فقه و حقوق مرکز مطالعات و تحقیقات دفتر تبلیغات اسلامی، سردبیر فصلنامه حکومت اسلامی، سردبیر فصلنامه علوم حدیث، قائم مقام مدیر مسئول دو ماهنامه حدیث زندگی، مسئولیت مرکز تحقیقات دارالحدیث، مسئولیت کتابخانه تخصصی فقه و حقوق، عضویت در شورای دین پژوهان کشور از جمله فعالیت های وی بوده است.
القواعد الفقهیة (بجنوردی، حسن)
تراث الشیعة الفقهی و الأصولی و اشراف

دانشنامه آزاد فارسی

مِهریزی، مهدی (مشهد ۱۳۴۱ش)
مِهریزی، مهدی
نویسنده و محقق حوزوی. در ۱۳۵۵ ش به حوزۀ علمیۀ مشهد وارد شد و به فراگیری دروس فقه و اصول و فلسفه پرداخت و سپس در حوزۀ قم از محضر اساتیدی چون آیات وحید خراسانی، تبریزی، فاضل لنکرانی، جوادی آملی و حسن زاده بهره مند شد. وی سردبیر فصلنامۀ علوم حدیث، مدیر مرکز تحقیقات دارالحدیث و مسئول کتابخانه تخصصی فقه و حقوق است و مسئولیت مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) در قم را نیز برعهده دارد. ازجمله آثار اوست: کتابشناسی اصول فقه شیعه (۱۳۷۱ ش)؛ مرزهای ارتباط با کفار (۱۳۷۲)؛ مدخل الی فلسفة الفقه (۱۳۷۶)؛ میراث حدیث شیعه (۱۳۸۰)؛ فقه پژوهی (۱۳۷۸)؛ فمینیسم (۱۳۷۸)؛ خردگرایی در قرآن و حدیث (۱۳۷۸)؛ شخصیت و حقوق زن در اسلام.

پیشنهاد کاربران

بپرس