منابع ژنتیک گیاهی

دانشنامه عمومی

منابع ژنتیکی گیاهی، تنوع درون گیاهان را که از انتخاب انسانی و طبیعی در طی هزاران سال به وجود می آید، توصیف می کند. ارزش ذاتی آنها عمدتاً مربوط به محصولات کشاورزی ( تنوع زیستی محصول ) است.
بر اساس تعهد بین المللی بازنگری شده در سال ۱۹۸۳ دربارهٔ منابع ژنتیک گیاهی برای غذا و کشاورزی سازمان غذا و کشاورزی ( FAO ) ، منابع ژنتیک گیاهی به عنوان کل ماده زایشی و رویشی گونه های با ارزش اقتصادی و/یا اجتماعی برای کشاورزی حال و آینده با تأکید ویژه بر گیاهان تغذیه ای تعریف می شود. [ ۱]
در وضعیت منابع ژنتیک گیاهی جهان برای غذا و کشاورزی ( ۱۹۹۸ ) ، فائو منابع ژنتیک گیاهی برای غذا و کشاورزی ( PGRFA ) را به عنوان تنوع مواد ژنتیکی موجود در ارقام سنتی و ارقام نوین و همچنین وابستگان وحشی محصول و دیگر موارد تعریف کرد. گونه های گیاهی وحشی که در حال حاضر یا در آینده می توان از آنها برای غذا و کشاورزی بهره گیری کرد. [ ۲]
عکس منابع ژنتیک گیاهی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران