مشتری

/moStari/

مترادف مشتری: بایع، خریدار، طرفدار، خواهان، خواستار، مایل، ارباب رجوع، برجیس

برابر پارسی: خریدار، اورمزد، هرمز

معنی انگلیسی:
case, client, customer, patron, jupiter, [astr.] jupiter

لغت نامه دهخدا

مشتری. [ م ُت َ ] ( ع ص ) خرنده. ( منتهی الارب ). خریدار. ( از محیط المحیط ). خریدار گاهی به معنی فروشنده. ( غیاث ) ( آنندراج ). خرنده و آن که چیزی میخرد. خریدار :
نگین بدخشی بر انگشتری
ز کمتر، به کمتر خرد مشتری.
ابوشکور.
راست چو کشته شوند و زار و فکنده
آیدشان مشتری و آید دلال.
منوچهری.
ای عجبی تا بوند ایشان زنده
نایدشان مشتری تمام و بسنده.
منوچهری.
به مشتریت گمانی برم به همت و طبع
که همچو حورلطیفی و همچو نور قوی.
منوچهری.
صدرزمه فضل بازبسته
یک مشتریم نه پیش دکان.
خاقانی.
اول از خود بری توانم شد
پس تو را مشتری توانم شد.
خاقانی.
از تو به جان و دلی مشتریم وصل را
راضیم ار زین قدر بیع به سر میبرد.
خاقانی.
او جوهر است گو صدفش در جهان مباش
درّ یتیم را همه کس مشتری بود.
سعدی.
بدرکرد ناگه یکی مشتری
به خرمائی از دستم انگشتری.
سعدی.
که بودش نگینی در انگشتری
فرومانده در قیمتش مشتری.
سعدی.
|| ( اِ ) نام مرغی است. ( منتهی الارب ) ( ناظم الاطباء )( از اقرب الموارد ). || ( اصطلاح کیمیا ) به اصطلاح کیمیاگران و مهوسان مشتری به معنی ارزیز است که به هندی رانگ گویند. ( غیاث ) ( آنندراج ). در اصطلاح کیمیاگران ، کنایه از رصاص قلعی است. ( مفاتیح ). به لغت اکسیریان ، قلعی است. ( فهرست مخزن الادویه ). به اصطلاح اهل کیمیا، ارزیز. ( ناظم الاطباء ).

مشتری. [ م ُ ت َ ] ( اِخ ) ستاره ای که سعد اکبر است. ( منتهی الارب ). ستاره ای از سیارات فلک ششم که آن رابه فارسی برجیس نامند. ( از اقرب الموارد ). نام ستاره ای که بر فلک ششم است. اهل تنجیم آن را سعد اکبر دانند و آن را قاضی فلک نیز گویند، به فارسی برجیس و به هندی برهسپت و خانه اوقوس و حوت و شرف او در سرطان. ( از غیاث ) ( از آنندراج ). خانه او حوت و قوس است و بیت الشرف او در سرطان است. ( مفاتیح ). سیاره میان زحل و مریخ. خطیب فلک. قاضی فلک. هرمزد. اورمزد. زاوش. برجیس. هرمز. احور. قاضی چرخ. خانه و بیت او در برج قوس و حوت است. ( یادداشت به خط مرحوم دهخدا ). نام ستاره برجیس که آن را ستاره برووخسپی و زاوش و زواش و زوش و فروزد و مژد و آورسر و هورمز و هورمزد و سعد اکبر و قاضی فلک نیزگویند. ( ناظم الاطباء ). بزرگترین ستاره منظومه شمسی و قطر آن 142000 کیلومتر است و دوازده قمر دارد. مدار این سیاره مابین مریخ و زحل است. ( از لاروس ). یکی از بزرگترین سیارات منظومه شمسی که بعد از زهره به چشم ما درخشان ترین ستارگان است. و از زمین 1295 مرتبه بزرگتر و فاصله اش تا خورشید 778 میلیون کیلومتر است. و در هر 9 ساعت و 55 دقیقه یک بار دور خود می گردد ( حرکت وضعی ) و هر 11 سال و 315 روز یک بار دور خورشید می گردد ( حرکت انتقالی ). این سیاره دوازده قمر دارد که چند تای آنها بوسیله گالیله و ماریوس در سال 1610 م. کشف گردید و آخرین آنها که کوچکترین قمر این سیاره است در سال 1951 م. کشف شده است : بیشتر بخوانید ...

فرهنگ فارسی

یکی از بزرگترین سیارات منظومه شمسی است که بچشم ما بعد از زهره از سایر سیارات منظومه شمسی درخشان تر است . فاصله اش از خورشید ۷۷۸ میلیون کیلومتر است و مدت حرکت وضعی آن ۹ ساعت و ۵۵ دقیقه و حرکت انتقالی آن ۱۱ سال و ۳۱۵ روز است . قطرش ۱۴۲٠۶٠ کیلومتر میباشد حجم آن نسبت بزمین ۱۳۱۶ مرتبه بزرگتر میباشد ولی وزنش ۳۱۸ برابر زمین است . فاصله متوسطش از زمین ۶۲۶ میلیون کیلومتر است . با توجه به عظمت این کره و کوتاهی مدت حرکت وضعیش معلوم میشود که با سرعت بسیار زیادتری نسبت بزمین بدور خود میچرخد و چون وزن مخصوصش نیز کم است قطبین آن تخت ولی نواحی استوائی آن بر آمده است . مشتری دارای ۱۲ قمر است که اولین آنها بوسیله گالیله و ماریوس در سال ۱۶۱٠ میلادی کشف گردید و بنام یو موسوم شد. اقمار دوم و سوم و چهارم مشتری بترتیب بنامهای : اروپ گانیمد کالیستو موسومند که اینها نیز بوسیله گالیله و ماریوس در سال ۱۶۱٠ میلادی کشف شدند. اقمار دیگر مشتری نام خاصی ندارند و آنها را بترتیب تقدم کشف آنها با عدد مشخص میکنند و با این ترتیب دوازدهمین قمر مشتری جدیدترین قمری است که کشف شده است ( کشف قمر دوازدهم مشتری در سال ۱۹۵۱ م . بود . بزرگترین قمرهای مشتری قمر سوم ( گانیمد ) است که قطر آن تقریبا ۴۸۵۵ کیلومتر است ( کمی بزرگتر از قطر سیاره عطارد ) و کوچکترین قمرهای آن قمر دوازدهم است که فقط ۲۲ کیلومتر قطر دارد . مشتری جزئ سیارات خارجی است و اولین آنها است بین کره مریخ که آخرین سیاره داخلی است و مشتری تعداد زیادی سیارات کوچک و ریز قرار دارند که میتوان آنها را سنگهای آسمانی نامید و بنام گروه سیارات اوسط مشهورند. نوارها و شیارهائی در سطح مشتری مشاهده شده است هوای اطراف مشتری فوق العاده رقیق است حرارت سطح مشتری را بین ۲٠ الی ۲۷٠ - درجه سانتیگراد تخمین میزنند بعقیده برخی از دانشمندان سطح مشتری پوشیده از یخ است . نام های دیگر این سیاره به فارسی : اورمزد و برجیس میباشد .
( اسم ) ۱ - آنکه چیزی خرد خریدار : باز گفت این پرنده را پریان بسته اند از برای مشتریان . ( هفت پیکر ) ۲ - فروشنده . ۴ - ارزیز .
در اساطیر لاتین پدر و پیشوای خدایان دوران و همانند زئوس

فرهنگ معین

(مُ تَ ) [ ع . ] (اِفا. ) خریدار. مجازاً: خواستار، خواهان .
( ~. ) [ ع . ] (اِ. ) پنجمین و بزرگترین سیاره از سیارات منظومه شمسی که هر ۱۲ سال یک بار به دور خورشید می گردد.

فرهنگ عمید

۱. خریدار، کسی که چیزی می خرد.
۲. (اسم ) (نجوم ) پنجمین و بزرگ ترین سیارۀ منظومۀ شمسی، برجیس، هرمز، ژوپیتر.

فرهنگستان زبان و ادب

{customer, client} [مدیریت-مدیریت پروژه] استفاده کنندۀ نهایی هریک از محصولات پروژه که مسئولیت پذیرش تحویلی های پروژه بر عهدۀ اوست
{Jupiter} [نجوم] بزرگ ترین و پنجمین سیارۀ منظومۀ شمسی ازلحاظ فاصله از خورشید به قطر 11 برابر زمین که سیاره ای گازی با 39 قمر شناخته شده است متـ . برجیس

گویش مازنی

/meshteri/ مشتری

دانشنامه عمومی

مشتری (سیاره). مُشتَری[ ۱۰] یا هُرمُز[ ۱۱] ( که به نام های بِرجیس، اورمزد، زاوش، ژوپیتر نیز شناخته می شود ) ، بزرگ ترین سیاره در منظومهٔ شمسی است. این سیارهٔ غول گازی با جرم یک هزارم خورشید است، ولی جرمی دو و نیم برابر تمامی دیگر سیاره های منظومهٔ شمسی دارد و دومین جسم در منظومهٔ شمسی بر پایهٔ جرم و حجم است. از نظر دوری از خورشید، مشتری پنجمین سیاره پس از تیر، ناهید، زمین و بهرام است. این سیاره یک سیاره گازی است که از هیدروژن و هلیم تشکیل شده است و هیچ سطح جامدی ندارد. مشتری دارای چندین حلقه و بیش از صد قمر است
در یک نگاه کوتاه، مشتری ( هُرمُز ) چهارمین جسم درخشان در آسمان پس از خورشید، ماه و زهره است. اگرچه گهگاه مریخ ( بهرام ) درخشان تر به نظر می آید. به کمک دوربین دوچشمی برخی از قمرهای مشتری نیز قابل دیدن می باشند.
جرم مشتری ۲٫۵ بار از مجموع جرم دیگر سیاره های منظومهٔ شمسی بیشتر است. جرم مشتری ۳۱۸ بار بیشتر از جرم زمین است. قطر آن ۱۱ برابر قطر زمین است. مشتری می تواند ۱٬۳۰۰ زمین را در خود جای دهد. میانگین دوری آن از خورشید در حدود ۷۷۸ میلیون و ۵۰۰ هزار کیلومتر است یعنی بیشتر از ۵ برابر دوری زمین از خورشید. ستاره شناسان با تلسکوپ های برپاشده در زمین و ماهواره هایی که در مدار زمین می گردند به بررسی مشتری می پردازند. ایالات متحده تا کنون ۶ فضاپیمای بدون سرنشین را به مشتری فرستاده است.
در ژوئیهٔ ۱۹۹۴، هنگامی که ۲۱ تکه از دنباله دار شومیکر - لوی ۹ با هواکرهٔ مشتری برخورد کرد، ستاره شناسان شاهد رویدادی بسیار تماشایی بودند. این برخورد برانگیزاننده انفجارهای سهمناکی شد که پاره ای از آن ها قطری بزرگ تر از قطر زمین داشتند.
جرم مشتری به تنهایی ۲٫۵ برابر جرم تمام سیاره های دیگر در منظومهٔ خورشیدی است. نسبت جرم این سیاره به اندازه ای است که مرکز سنگینی سراسری آن با خورشید بالاتر از سطح خورشید، در ۱٬۰۶۸ برابر شعاع خورشید ( فاصله از مرکز خورشید ) قرار می گیرد. حجم مشتری ۱٬۳۲۱ برابر حجم زمین و جرم آن تنها ۳۱۸٫۵ برابر زمین است. این نسبت، زمین را به طور قابل توجهی متراکم تر از مشتری نشان می دهد. [ ۱۲] شعاع مشتری حدود یک دهم شعاع خورشید است و جرم آن ۰٫۰۰۱ برابر جرم خورشید است، بنابراین چگالی این دو با هم مشابه است. [ ۱۳]
مشتری در یک مدار کم وبیش بیضی شکل به دور خورشید می چرخد. هر دور، نزدیک به ۱۲ سال زمینی به درازا می کشد. همچنان که سیاره به دور خورشید می گردد، به دور محورٍ فرضی خود نیز می گردد. چرخش مشتری به دور خود تندتر از هر سیاره دیگری در منظومه شمسی است. تنها ۹ ساعت و ۵۶ دقیقه نیاز است تا مشتری یک بار به دور خود بچرخد.
عکس مشتری (سیاره)عکس مشتری (سیاره)عکس مشتری (سیاره)عکس مشتری (سیاره)عکس مشتری (سیاره)عکس مشتری (سیاره)

مشتری (مجارستان). مشتری ( به مجاری: Mesteri ) یک شهرداری در مجارستان است که در واش واقع شده است. [ ۱] مشتری ۱۱٫۷۱ کیلومتر مربع مساحت و ۲۷۹ نفر جمعیت دارد.
عکس مشتری (مجارستان)عکس مشتری (مجارستان)عکس مشتری (مجارستان)عکس مشتری (مجارستان)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

دانشنامه آزاد فارسی

مُشتری (Jupiter)
مُشتری
(یا: هرمزد، برجیس) پنجمین سیارهاز خورشید، و بزرگ ترین سیارۀ منظومۀ خورشیدی، با جرمی برابر ۷۰ درصد مجموع جرم سایر سیاره ها، و ۳۱۸ برابر جرم زمین. ویژگی اصلی مشتری لکۀ سرخ بزرگیا ابری از گاز به پهنای ۱۴هزار کیلومتر و درازای ۳۰هزار کیلومتر است که در جهت پادساعت گردمی چرخد. میانگین فاصلۀ این سیاره از خورشید ۷۷۸میلیون کیلومتر، قطر استوایی آن ۱۴۲,۸۰۰ کیلومتر، تناوب چرخش آن ۹۰ ساعت و ۵۱ دقیقه، و هرسال (مدار کامل) آن۱۱.۸۶ سال است. جوّ مشتری شامل ابرهای سفیدِ بلورهای آمونیاک است که به سبب چرخش پرسرعت سیاره، که از همۀ سیاره ها سریع تر است، نوارهایی روی آن ایجاد شده است. ابرهای پررنگ ترِ نارنجی و قهو ه ای ممکن است شامل گوگرد و ترکیبات آلی ساده باشد. محدودۀ دما از منهای ۱۴۵ درجۀ سلسیوس در جوّ بالایی، تا بیش از ۲۴هزار سلسیوس در نزدیکی هستۀ آن متغیر است. این امر نتیجۀ حرارتی است که از هنگام تشکیل مشتری رها شده، و الگوهای آب و هوایی آشفتۀ این سیاره را پدید آورده است. لکۀ سرخ بزرگ نخستین بار در ۱۶۶۴ مشاهده شد. نوک آن بلندتر از ابرهای اطراف است. تصور می شود رنگ آن ناشی از فسفر سرخ باشد. نوار استوایی جنوبی، که لکۀ سرخ بزرگ در آن قرار دارد، موجب اُفت و خیزی تبیین نشده است. در ۱۹۸۹، این نوار ناگهان به طرزی چشمگیر کم رنگ شد. میدان مغناطیسی شدید مشتری «پوستۀ» مغناطیسی بزرگ احاطه کننده یا مغناطیس سپهررا به وجود می آورد که فوران امواج رادیویی آن شناسایی شده اند. حلقه های کم فروغ مشتری ناشی از غبارهای ناشی از قمرها، به خصوص چهار قمر داخلی آن، است. سطح مشتری، بیشتر متشکل از هیدروژن و هلیوم، و براثر فشار درونی به مایع تبدیل شده است. مشتری احتمالاً هسته ای سنگی دارد که بزرگ تر از زمین است. در ۱۹۹۵، کاوشگر گالیلهنشان داد که جوّ مشتری دارای۰.۲ درصد آب است و این مقدار کمتر از میزانی است که پیش از آن برآورد شده بود. مشتری ۳۹ قمر شناسایی شده دارد. چهار قمر بزرگ تر آن ایو، اروپا که به اندازۀ ماه است، گانیمید، و کالیستو، قمرهای گالیله ایاند که گالیلئو گالیلهدر ۱۶۱۰ آن ها را کشف کرد. گانیمید، که از عُطارِدبزرگ تر است، بزرگ ترین قمر منظومۀ خورشیدی است. در ۱۹۷۹، کاوشگرهای ویاجرسه قمر کوچک کشف کردند که مثل حلقه های غبار گرداگرد استوای مشتری، و در ارتفاع ۵۵هزار کیلومتری ابرهای فوقانی، و کم فروغ بودند. آمالتیا، یکی از قمرهای کوچک داخلی مشتری با قطر ۲۵۰ کیلومتر، در تصاویر ارسالی گالیله در آوریل ۲۰۰۰، دارای دو ناحیۀ درخشان باریک است که تاکنون ماهیت آن ها شناسایی نشده است. مدارپیمایی یک قمر جدید به دور مشتری را نخستین بار پژوهشگران امریکایی رصدخانۀ ملی کیت پیکآریزونا، در اکتبر ۱۹۹۹، کشف کردند. در ابتدا تصور می شد که این قمر سیارکباشد و J ۱۹۹۹/S نامیده شد، اما در ژوئیۀ ۲۰۰۰ قمر بودن آن تأیید شد. این قمر فقط ۵ کیلومتر قطر دارد و هر دو سال یک بار در فاصلۀ ۲۴میلیون کیلومتری به دور مشتری مدارپیمایی می کند. در نوامبر و دسامبر ۲۰۰۰، مدارپیمایی دَه قمر مشتری را کشف کرد که تا آن زمان رصد نشده بودند. همۀ این قمرها را، که تصور می شود کمتر از ۵ کیلومتر قطر داشته باشند، اخترشناسان رصدخانۀ مائونا کیایِ هاوایی مشاهده کرده اند. در ژوئیۀ ۱۹۹۴، دنباله دار شومیکر ـ لِوی ۹ در مشتری سقوط کرد. منطقۀ این برخورد تا چندین ماه از زمین دیده می شد.

جدول کلمات

خریدار

مترادف ها

patron (اسم)
پشتیبان، حامی، دوست، نگهدار، ولینعمت، مشتری، حافظ

casual (اسم)
مشتری

chap (اسم)
ترک، خراش، مرد، شکاف، جوانک، مشتری، چانه، فک

customer (اسم)
مشتری

client (اسم)
موکل، مشتری، ارباب رجوع

jupiter (اسم)
مشتری، خورشید

فارسی به عربی

راعی , زبون , شاب

پیشنهاد کاربران

خریدمند:مشتری.
همیشه حق با مشتری است، عبارت معروفی است که هر کسب وکاری سعی می کند از آن استفاده کند. منظور از حق همیشه با مشتری است، این نیست که هرچه مشتری درخواست می کند را انجام دهید؛ منظور این است که به حرف های مشتری گوش کنید و هر کاری از دستتان برمی آید را برای درک و برطرف کردن نیازهای مشتریان انجام دهید.
منابع• https://didar.me/the-customer-is-always-right/
بزرگترین سیاره، سیاره ایست که نور بیشتری از خورشید می گیرد یا به عبارتی مشتری خاص نور خورشید است. نتیجه: بزرگترین سیاره منظومه شمسی، مشتری است.
با بستن تنگه هرمز ، بزرگترین مشتری های نفت دچار مشکل می شوند تصور کنید که کشتی های زیادی پشت تنگه منتظر ورود به خلیج فارس هستند که تنگه توسط ایران قوی بسته شده است. نتیجه: نام دیگر مشتری، هرمز است.
...
[مشاهده متن کامل]

برای یادسپاری آسانتر برجیس نام دیگر مشتری، در نظر گرفتن این جمله شاید موثر باشد:مشتری برای خرید و ساخت برج، زیاد است یا برای برجیس/berjis/ می توان تصور کرد که برجیس در اصل بُرجیست/borjist/ بوده و این داستان سیاره مشتری است که بزرگترین سیاره منظومه شمسی است چراکه اگر به عکس سیارات منظومه شمسی نگاه کنیم می بینیم عطارد، زهره، زمین و مریخ این چهار سیاره در حد و اندازه های یکدیگرند تا این که به مشتری می رسیم یک دفعه متوجه می شویم که با یک سیاره خیلی بزرگ روبرو هستیم که مانند برج بسیار بزرگی در بین سیارات می درخشد. نتیجه: نام دیگر مشتری برجیس است.

واژه مشتری
معادل ابجد 950
تعداد حروف 5
تلفظ moštari
نقش دستوری اسم
ترکیب ( صفت ) [عربی]
مختصات ( ~. ) [ ع . ] ( اِ. )
آواشناسی moStari
الگوی تکیه WWS
شمارگان هجا 3
منبع لغت نامه دهخدا
فرهنگ فارسی عمید
فرهنگ فارسی معین
فرهنگ واژه های سره
فرهنگ فارسی هوشیار
سفارش دهنده، سفارشگر، سپارنده،
در بانک: سپرده گزار
قدر زر زرگر شناسد / قدر زرگر مشتری / بسیار زیباست
🌏 🪐 نام سیارات منظومه شمسی به همراه تصویر. . .
مشتری
تعدادی از واژگان علم نجوم به انگلیسی:
astronomy = علم نجوم
The solar system = منظومه شمسی
The sun = خورشید 🌞
Mercury = عطارد، تیر
Venus = زهره، ناهید
Earth = زمین 🌎
...
[مشاهده متن کامل]

Mars = مریخ، بهرام
Jupiter = مشتری، هرمز
Saturn = زحل، کیوان
Uranus = اورانوس
Neptune = نپتون
space = فضا
galaxy = کهکشان
orbit = مدار
meteorite = شهاب سنگ
comet = ستاره دنباله دار
asteroid = سیارک
asteroid belt = کمربند سیارک ها ( بین مریخ و مشتری )
meteor / shooting star / falling star = شهاب سنگی که در حال سوختن وارد اتمسفر زمین می شود
black hole = سیاه چاله
dark matter = ماده تاریک
gravity = جاذبه
axis = محور
star = ستاره
eclipse = خورشید گرفتگی، ماه گرفتگی
solar eclipse = خورشید گرفتگی
lunar eclipse = ماه گرفتگی
supernova = سوپرنوا، ابرنواختر
the Big Bang = بیگ بنگ
constellation = صورت فلکی
cosmology = کیهان شناسی
dwarf planet = سیاره کوتوله
light year = سال نوری
terrestrial = زمینی، خاکی
celestial = آسمانی
extraterrestrial = فرازمینی

مُشتری = خریدار پولدار.
سیّاره مُشتری دارای چهار قمر بزرگ مانند سکّه های طلا ونقره ( قرمز طلائی وزرد درخشنده ) ودرحال جنبش وجوش.
وبه خریدار میگن مشتری؛ چون دارای سکّهای طلائی نارنجی رنگ ودر حالت حرکت وجنبش از مغازه به مغازه دیگری.
...
[مشاهده متن کامل]

جالبه بدانید قدیمیها ( اعم از عرب ها ویونانیها ومایاها وافریقیها وهندوها ومصریهاو. . . ) حلقه سیّاره زُحل و قمرهای مُشتری را خوب میدیدند، بدون تلسکوپ! واین در نمادها ونقاشیها مشخص بود!
چشم راست با دقّت بیشتر میبینه وچپ با نور بیشتر، وخانمها تقریبا چهار برابر با کیفیت بیشتر میبینند از مردها! لذا با جزئیّات بیشتر اهمیت میدن امّا مرده توجه کافی ندارد وصوره کُلّی میبینند, ومانند خانمها نمیتوانند تمایز رنگها وسایها به خوبی تشخیص بدن! وبه اینخاطر توافق بین جنسین امکان پذیر نیست!
حتما تلسکوپ بخرید واز دیدن زحل ومشتری را. . . هرروز، لذّت ببرید.

مشتریمشتریمشتری
منابع• http://Aryana.Expert@gmail.com
خواجه ٔ اختران . [ خوا/ خا ج َ / ج ِ ی ِ اَ ت َ ] ( اِخ ) کنایه از ستاره ٔ مشتری است . ( برهان قاطع ) ( از ناظم الاطباء ) : خواجه ٔ اختران غلام تو شد. ( از آنندراج ) .
Customer میشه خریدار یا مشتری ولی سیاره مشتری که در منظومه شمسی است میشه Jupiter
مشتری
مشتری = الشاری :از فعل شراه:
سیاره مشتری:ظرف حاوی لکه های قرمز طلائی درخشنده ودرحال جنبش وجوش.
وبه خریدار میگن مشتری؛ چون دارای سکهای طلائی قرمزرنگ ودر حالت حرکت وجنبش از مغازه به مغازه دیگری.
شریان خون:ظرف حاوی سکه های قرمز خونی ( گلبول های قرمز خون ) در حال حرکت وجنبش ( متحرک ) .
مشتری:[اصطلاح حقوق] کسی که در عقد بیع قبول عقد می کند و عوض می دهد.
Jupiter
سیاره مشتری
سعدالسعود
مشاهده ادامه پیشنهادها (١٠ از ١٦)

بپرس