مسئله زندگی و مرگ

دانشنامه عمومی

مسئله زندگی و مرگ ( انگلیسی: A Matter of Life and Death ) فیلمی در ژانر فانتزی و درام به کارگردانی مایکل پاول و امریک پرسبرگر است که در سال ۱۹۴۶ منتشر شد.
دیوید نیون
ریموند مسی
کیم هانتر
ریچارد اتنبرا
باب رابرتز
رابرت اتکینز
ماریوس گورینگ
• والی پچ
عکس مسئله زندگی و مرگ
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

مسئله مخوف و هولناک مرگ به روش زیر قابل حل و معنای زندگی از این راه روشن تر میگردد: نه تنها روح بلکه ماده هم به یک سهم مساوی با آن امر خدا می باشد و نه امر شیطان. ماده و روح نیمزوج های بنیادی همزاد و هم بازی و هم ارز همند. این دو پدیده را میتوان به زبان فنی به یک نوسانگر عظیم دو قطبی تشبیه نمود که در برگیرنده همه چیز و همه کس و روان لایه درونی آن باشد. قطبین این نوسانگر غیر قابل تفکیک یا جدائی از هم بلکه از قابلیت یا استعداد تبدیلات متقابل بهمدیگر برخوردار اند. این تبدیلات همیشه به دو روش صورت می پذیرند؛ یکی مستقیم و دیگری غیر مستقیم. به عنوان مثال پیدایش موجودات زنده نباتی و حیوانی و انسانی و افزایش و کاهش جمعیت آنها و انقراض انواع به روش غیر مستقیم و روش مستقیم همیشه در اولین لحظات وقوع مه بانگ های هفتگانه و متوالی و انبساط نطفه داغ کیهانی به وقوع می پیوندد. روان همیشه بهمراه یکی از این دو قطب به نهایت وسعت و گسترش می رسد و قطب همزاد و همبازی مغلوب و ریشه کن نمیگردد بلکه در بطن قطب پیروز به شکل بذر قابل رشد باقی می ماند. هفت عالم یا دنیا به شکل آسمان ها و زمین های هفتگانه و هرآنچه که بین آنهاست، در ظهورات یا پیدایش های متوالی در طول هم و پشت سر همدیگر همیشه پنج تا روحی روانی خواهند بود با بذر قابل رشد مادی و دوتا مادی روانی با بذر قابل رشد روحی. پدیده های تولد و مرگ هم بر رویهم یک نوسانگر دو قطبیست در هستی یا وجود هر موجود زنده و غیر زنده ای منجمله در هستی و وجود هر فرد انسانی. قطبین این نوسانگر غیر قابل تفکیک یا جدائی از هم بلکه از قابلیت یا استعداد متقابل تعویض دو نقش بر خوردارند؛ یکی رسیدن به فرمانروایی و تکیه زدن بر اریکه قدرت و دیگری پرده نشین شدن و در انتظار دریافت فرصت بعدی نشستن. زندگی دنیوی فقط یک نیم موج حاصل از نوسان این دو قطبی در خود می باشد و نیم موج دیگر این موج، بسیار طولانی و خارج از میدان حواس پنجگانه و تجربه میباشد و طول زمانی ( یا نیم پریود ) این نیم موج نامرئی برای هر فرد انسانی همیشه مساوی خواهد بود با هفت برابر طول عمر کلی محتوای کیهان یا جهان یعنی هفت برابر فاصله زمانی بین وقوع دو مهبانگ متوالی نه یک ثانیه بیشتر و نه کمتر.
...
[مشاهده متن کامل]

نکته بسیار مهم در این زمینه یعنی در مورد زندگی برزخی - روئیایی اینست که بطور مطلق مستقل از کلیه پندار ها و گفتار ها و رفتار های نیک و بد دنیوی و بدون کوچکترین تبعیض و استثنائی بین افراد انسانی صورت می پذیرد. وعده های بهشت و جهنم از طرف خدا و به امر و خواست وی به انسان داده نشده اند بلکه از طرف و به امر و خواست بنیانگذاران آئین ها و ادیان و مخترعین یوغ های سنگین و سبک شرایع آئینی و دینی به عنوان دو ضمانت نامه سفت و سخت اجرائی در دفاع جانبازانه از آئین و دین و حفظ یوغ شریعت بر دوش پیروان با هدف زنده نگاه داشتن نام و نشان و اثر خویش در ذهن و زبان و خط و خاطره انسان بخصوص پیروان و در حافظه تاریخ و آنهم متاثر از شهوات غریزه نام آوری و شهرت طلبی و برتر بینی خود و قوم خود .

بپرس