مری الیزابت هیکاکس مندلز

دانشنامه عمومی

مری الیزابت هیکاکس مندلز ( به انگلیسی: Mary Elizabeth Hickox Mandels ) یکی از اولین طرفداران تبدیل بیومس ضایعات به سوخت و مواد شیمیایی بود. او به مدت ۴۰ سال به عنوان رئیس مطالعات تبدیل زیستی ملی ارتش ایالات متحده مشغول به کار بود.
مری الیزابت هیکاکس در میدل تاون اسپرینگز در ورمانت به دنیا آمد. پدر او شرمن گری و مادرش مری بالگر هیکاکس بودند. خانواده اش بعدها به واتربری نقل مکان کرد، جایی که او در طول رکود بزرگ همراه والدین و چهار خواهر و برادر خود زندگی می کرد. [ ۱]
هیکاکس در سال ۱۹۳۹ در دانشگاه کرنل پذیرفته شد اما معلم علوم او مجبور بود پدر او را متقاعد سازد تا هیکاکس بتواند به دانشگاه برود. با وجود شک و تردید اولیه، پدرش کاملاً از او حمایت کرده و پس از مرگ مادر هیکاکس اصرار ورزید که به جای بازگشت به خانه و مراقبت از خواهر و برادر خود، به تحصیلات خود ادامه بدهد.
حرفه دانشگاهی هیکاکس به دلیل جنگ جهانی دوم قطع شد و او در نهایت مطالعات خود را در سال ۱۹۴۷ تکمیل کرد. در حالی که در دانشگاه کورنل بود، او با گابریل مندلز آشنا شده و ازدواج کرد و نام خود را به شدن مری الیزابت هیکاکس مندل تغییر داد.
در سال ۱۹۵۵، مندلز تحقیقات خود را در آزمایشگاه های ناتیک ارتش ایالات متحده آغاز کرد. [ ۲] مندل نقشی کلیدی در روشن شدن ترکیبات متعدد کمپلکس آنزیم سلولاز داشت که توانایی شکستن کریستال های سلولز را دارد. [ ۳]
مندلز در سال ۱۹۶۲ به آزمایشگاه علوم غذایی نقل مکان کرد، جایی که بر روی تولید غذا در محیط های «خصمانه» مانند میدان جنگ، قطب جنوب یا حتی در فضا پژوهش انجام داد. امکانات مورد بررسی او عبارت بودند از محصولات تخمیری پروتئین تک سلولی و میکروب های سلولولیتیک.
در سال ۱۹۷۱ مندلز به آزمایشگاه مهندسی زیستی، علوم و فناوری پیشرفته نقل مکان کرد و هنگامی که الوین رئیس در ۱۹۷۲ بازنشست شد، به سمت رئاست این گروه انتخاب شد.
در اوایل دهه ۱۹۷۰، بحران نفت باعث شد مندل و تیم او بر امکان استفاده از سلولز به عنوان یک منبع انرژی تمرکز کنند. برای این کار ضروری بود تا فعالیت سلولاز اندازه گیری شود و مندلز یک روش را برای پیش بینی مقدار آنزیم مورد نیاز توسعه داد. پس از آن مقاله او 'Measurement of saccharifying cellulase" در سال ۱۹۸۸ بیشترین میزان استناد در ژورنال بیوتکنولوژی برای سوخت های زیستی را به خود اختصاص داد، و بیش از ۳۳۰ مقاله مختلف به آن ارجاع داده بودند. [ ۴]
عکس مری الیزابت هیکاکس مندلز
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس