مرگ ماهیان یا مرگ و میر ماهیان یا کشتن ماهیان ( به انگلیسی: Fish kill ) نیز شناخته می شود، به مرگ محلی ( عمدی یا غیرعمدی ) جمعیتی از ماهیان اشاره دارد که ممکن است با مرگ و میر عمومی تر آبزیان همراه باشد. [ ۱] [ ۲] شایع ترین علت کاهش اکسیژن در آب است که به نوبه خود ممکن است به دلیل عواملی مانند خشکسالی، شکوفایی جلبک ها، افزایش جمعیت یا افزایش پیوستهٔ دمای آب باشد. بیماری های عفونی و انگل ها نیز می توانند سبب کشتن ماهی شوند. مسمومیت یک علت واقعی اما بسیار کمتر شایع برای کشتن ماهیان است. [ ۳]

این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

wiki: مرگ ماهیان