مرکز عملیاتی امنیت ملی

دانشنامه عمومی

مرکز عملیاتی امنیت ملی ( به انگلیسی: National Security Operations Center ) با سرواژه NSOC با نام دیگر اداره K ( به انگلیسی: Directorate K ) بخشی از آژانس امنیت ملی ایالات متحده آمریکا است که مسئول عملیات کنونی، و کانونی برای ارائه گزارش های حساس به زمان ( فوری ) شنود الکترونیک، برای "سامانه شنود الکترونیک ایالات متحده آمریکا" است. این، یکی از دو مرکز مراقبت است. [ ۱] مرکز دیگر، مرکز عملیات فنی ملی ( به انگلیسی: National Technical Operations Center ) با نام دیگر اداره V ( به انگلیسی: Directorate V ) است که تهدیدها را ارزیابی می کند.
مرکز عملیاتی امنیت ملی، یک مرکز ۲۴ساعته و ۷روز هفته ای است که کار آگاهی کامل از وضعیت شنود الکترونیک و تضمین اطلاعات خارجی در آژانس امنیت ملی/سرویس امنیت مرکزی را انجام می دهد، شناخت نیازهای اطلاعاتی امنیت ملی را حفظ می کند، و بر رویدادهای فاش شده در جهان، نظارت می کند. [ ۲]
در سال ۱۹۶۹ ( میلادی ) هواپیمای گشت لاکهید ئی سی - ۱۲۱ وارنینگ استار نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا در دریای ژاپن، ساقط شد. در ساعت های بعد، مدیران آژانس امنیت ملی، به سرعت از دفتری به دفتر دیگر می رفتند تا اطلاعات لازم برای ارائه یک واکنش هماهنگ به آژانس و رئیسان کشور را گردآوری کنند. این سانحه، نیاز به یک دفتر مراقبت ویژه برای واکنش به رویدادهای غیرمنتظره در جهان را نشان داد.
دستیار تولید اداره کننده آژانس امنیت ملی در آن هنگام، جان ای. موریسون به اداره کننده آژانس امنیت ملی پیشنهاد ایجاد یک مرکز ملی جداگانه مراقبت شنود الکترونیک ملی را داد. [ ۳]
پس از حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ کار مرکز عملیاتی امنیت ملی از یک مرکز مراقبت به مرکز عملیاتی کنونی، گسترش یافت.
مرکز عملیاتی امنیت ملی در سال ۱۹۶۸ ( میلادی ) با نام "مرکز مراقبت شنود الکترونیک ملی" آغاز به کار کرد و در سال ۱۹۷۳ ( میلادی ) به "مرکز عملیات شنود الکترونیک ملی" تغییر نام داد. نام کنونی این مرکز با نام "مرکز عملیاتی امنیت ملی" به معنی "مرکز قدرت آژانس امنیت ملی" در سال ۱۹۹۶ ( میلادی ) به آن داده شد.
عکس مرکز عملیاتی امنیت ملیعکس مرکز عملیاتی امنیت ملی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس