مرکز اموزشی شهید اژه ای

پیشنهاد کاربران

مجموعه دبیرستان های شهید اژه ای نام چند مدرسهٔ دبیرستان دوره اول و دبیرستان دوره دوم پسرانه است که در شهر اصفهان واقع شده و از مراکز سمپاد ( سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان ) است. اولین شعبه از این مدارس در سال ۱۳۶۸ شمسی تأسیس شد. پس از آن در سال های پایانی دهه هشتاد و با تغییر مدیریت مرکز سمپاد، ۲ مرکز راهنمایی و ۳ مرکز دبیرستان دیگر تأسیس شدند. دانش آموزان این مدارس عموماً از موفق ترین شرکت کنندگان در کنکور و المپیادهای علمی ایران هستند. مجموعه مدارس علامه حلی تهران؛ شهید هاشمی نژاد مشهد؛ شهید سلطانی کرج و شهید اژه ای اصفهان از مراکز نخبه پرور کشور می باشند.
...
[مشاهده متن کامل]

مؤسس شعبه اصلی دکتر اژه ای است که در فاصله سال های ۶۷ تا ۸۲ و از سال ۸۵ تا ۹۱ مدیریت مرکز دبیرستان شهید اژه ای ۱ اصفهان ( دوره دوم ) را نیز به عهده داشته است. محمد اژه ای برادر جواد اژه ای است که ریاست هیئت امنای سمپاد را از بدو تأسیس تا سال ۱۳۷۸ بر عهده داشت.
در ۱۶ بهمن سال ۱۳۹۶، اعلام شد که آزمون دوره اول ( ورود دانش آموزان دوره دبستان به متوسطه دوره اول ) حذف شده و مدارس سمپاد دیگر دانش آموزان سال هفتم را پذیرش نخواهند کرد. این اقدام به گفته وزیر وقت آموزش و پرورش، سید محمد بطحایی به دلیل کاهش اضطراب دانش آموزان دوره ابتدایی و هم زمان با انجام اقدامی مشابه برای مدارس نمونه دولتی انجام شد. یک روز بعد و در ۱۷ بهمن، اعلام شد که این اقدام فقط برای دوره متوسطه اول بود.
دبیرستان شهید اژه ای ۱ دارای ۲۱ کلاس ( در رشته های ریاضی فیزیک، علوم تجربی و علوم انسانی ) است. تمامی کلاس ها مجهز به تخته هوشمند هستند. این مدرسه دارای اتاقی مجلل برای برگزاری جلسات نیز است. همچنین از امکانات آن به وجود وسایل ورزشی و کتاب خانه اشاره کرد. دبیرستان دوره اول شهید اژه ای در کنار این مرکز واقع شده است. مدیریت این مرکز هم اکنون بر عهدهٔ عبدالله حمزه زاده است.
در سال ۱۳۶۸ تأسیس و از سال ۱۳۷۲ در ساختمان جدید مستقر شد و هم اکنون در پایهٔ هفتم ( ۶ کلاس ) ، هشتم ( ۶ کلاس ) و نهم ( ۶ کلاس ) فعالیت می کند. این مدرسه دارای کارگاه حرفه و فن، آزمایشگاه فیزیک، شیمی و زیست شناسی، کافه بازی شهید امیراشرفی، نمازخانه، زمین بسکتبال، زمین والیبال، یک زمین فوتسال ( زمین آسفالت ) ، زمین چمن مصنوعی، نه عدد میز پینگ پنگ، وسایل ورزشی، کتابخانه، غذاخوری و بخش اداری است. رادیو این مدرسه در سال ۱۴۰۲ تأسیس شد. مدیریت این مدرسه تا سال تحصیلی ( ۱۴۰۰_۱۴۰۱ ) بر عهدهٔ سید نورالدین علوی بود که از سال تحصیلی ( ۱۴۰۱_۱۴۰۲ ) بر عهدهٔ آقای عبدالرحیم صادقیان، معاون پرورشی سابق همین مدرسه واگذار شد. مدیریت:عبدالرحیم صادقیان/ معاون اداری:حمیدرضا رستمی / معاون پرورشی:حسین اسکندری/ معاون هفتم:مجتبی بکرانی/ معاون هشتم:علیرضا ضامنی/ معاون نهم:جناب آقای جواد کریمی ( تخلص:JK ) / سرپرست آموزشی:عبدالوهاب قنبری/ معاون فناوری:عباس امیدی/ معاون تربیتی:کمال خلیلی/ روحانی مرکز:حجة السلام میلاد نوری

مرکز اموزشی شهید اژه ایمرکز اموزشی شهید اژه ای
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/مرکز_آموزشی_شهید_اژه‌ای

بپرس