مرصع پلو یا پلو نگین کار یک ویژه پلوی مخلوطی است که یکی از غذاهای سنتی شهر شیراز است و نمونه های از این غذا در قزوین و خراسان سرو میشود، و به خاطر مخلفات درخشانی که در آن آمیخته است این نام را گرفته است. این پلو از چلو سفید و در حدود ۱/۳ چلو زعفران داده با درآمیختن چندین جور میوه تازه یا خشک کوچک چون آلبالو و کشمشهای سبز و قرمز و تکه های زردآلو خشک و خلال های خشک شده پسته سبز و بادام و خلال پوست مرکبات و مرغ و انواع پروتئین ها که همه آنها در روغن کره کمی تفت داده شده اند آماده می شود.
... [مشاهده متن کامل]
• پلوها
• آشپزی ایرانی
• مقاله های بدون منبع
• همه مقاله های بدون منبع
• همه مقاله های خرد
• مقاله های خرد خوردنی
... [مشاهده متن کامل]
• پلوها
• آشپزی ایرانی
• مقاله های بدون منبع
• همه مقاله های بدون منبع
• همه مقاله های خرد
• مقاله های خرد خوردنی