مرد راه اهن

دانشنامه عمومی

مرد راه آهن. مرد راه آهن ( ایتالیایی: Il Ferroviere ) فیلمی در ژانر درام به کارگردانی پیترو جرمی است که در سال ۱۹۵۶ منتشر شد.
• پیترو جرمی
سیلوا کوشچینا
سارو اورزی
ریکاردو گرونه
آمدئو تریلی
رناتو ترا
لیلیا لاندی
آنتونیو آکوآ
• فرانکو فانتازیا
• جشنواره فیلم کن ۱۹۵۶[ ۱]
• روبان نقره ای: بهترین کارگردان، بهترین تهیه کننده
• جشنواره بین المللی فیلم سن سباستین: بهترین فیلم، بهترین کارگردان، بهترین بازیگر نقش اول زن ( لویسا دلانوکه ) و صدف طلایی
عکس مرد راه آهن

مرد راه آهن (فیلم). مرد راه آهن ( به انگلیسی: The Railway Man ) فیلم جنگی، محصول سال ۲۰۱۳ و به کارگردانی جاناتان تپلتزکی است. این فیلم اقتباسی از زندگی نامه ای تحت عنوان مرد راه آهن نوشتهٔ اریک لومکس است که در سال ۱۹۹۵ منتشر شد، و بازیگرانی همچون کالین فرث، نیکول کیدمن، جرمی ایروین، استلان اسکاشگورد در آن ایفای نقش می کنند. [ ۱] [ ۲] [ ۳] این فیلم اولین بار روز ۶ سپتامبر ۲۰۱۳، در فستیوال بین المللی فیلم تورنتو ۲۰۱۳ به نمایش درآمد. [ ۴] آهنگساز این فیلم دیوید هرشفلدر است. این فیلم در سایت IMDb دارای امتیاز ۷٫۱ می باشد.
در طی جنگ جهانی دوم، اریک لومکس که افسر بریتانیایی است، توسط سربازان ژاپنی در سنگاپوربه اسارت گرفته می شود و به کمپ اسیران جنگی فرستاده می شود، در آنجا مجبور می شود در طرح ساخت راه آهن برمه - تایلند در شمال شبه جزیره مالایی کار کند. در هنگامی که به عنوان یکی از اسیران جنگی خاور دور در کمپ مشغول کار بود، به خاطر ساخت یک گیرنده رادیو، که از قطعات یدکی شکل گرفته بود، توسط کنپیتای ( پلیس مخفی ارتش ژاپن ) به شدت شکنجه می شود. شکنجه هایی همچون، ضرب و شتم و شکستن دست و پا، محروم شدن از غذا و احساس خفگی با ورود آب توسط شلنگ به دهان انجام می گیرد. از قرار معلوم، او به خاطر سوءظن نسبت به جاسوسی، با فرض استفاده از گیرنده رادیویی پخش اخبار بریتانیا، به عنوان فرستنده وارسال اطلاعات نظامی، مورد اتهام قرار گرفته بود. در واقع، او به منظور بالابردن روحیه خودش و دیگر اسیران هم گروهش، از اخبار رادیو استفاده می کرد. لومکس و اسیران هم گروهش که زنده مانده بودند، سرانجام توسط ارتش بریتانیا نجات یافتند.
بعد از گذشت سی سال، لومکس هنوز از آسیب های روانی ناشی از شکنجه های دوران اسارت رنج می برد، هر چند به شدت توسط همسرش، پاتریکیا، که آشنایی با همسرش در یکی از سفرهای فراوان لومکس با قطار، که علت سفرهای زیاد او به خاطر علاقهٔ فراوان به قطار بود، اتفاق افتاده بود، مورد حمایت همه جانبه قرار می گیرد. فینلی، بهترین دوست و همدست سابقش در کمپ اسیران جنگی، مدارکی برای او می آورد که نشان می دهد یکی از بازجویان، تاکاشی ناگاسه، مترجم پلیس مخفی ژاپن که در آن زمان برای کنتپای که اسیران بریتانیایی را شکنجه می کردند کار می کرد، اکنون در همان کمپ به عنوان راهنمای گردشگری در حال فعالیت است. قبل از اینکه لومکس با توجه به این مدارک بخواهد کاری انجام دهد، فینلی که نمی تواند با خاطرات تجربیاتش در دوران اسارت کنار بیاید، با حلق آویز کردن خودش از روی یک پل، دست به خودکشی می زند. لومکس به تنهایی به تایلند سفر می کند و به همان مکانی که مورد شکنجه واقع شده بود می رود تا «در تلاش برای رهایی از یک عمر کینه و نفرت» با ناگاسه مواجه شود. وقتی که با بازجوی سابق خود روبرو می شود، لومکس مشابه همان طریقی که ناگاسه و همکارانش در آن موقع، از او بازجویی می کردند، شروع به مطرح کردن سؤال ها می کند.
عکس مرد راه آهن (فیلم)

مرد راه آهن (کتاب). مرد راه آهن ( انگلیسی: The Railway Man ) کتاب زندگی نامه ای، نوشتهٔ اریک لومکس دربارهٔ تجربیاتش به عنوان اسیر جنگی در طی جنگ جهانی دوم و اجبار به کار در ساخت راه آهن برمه برای ارتش ژاپن است. ایو به خاطر این کتاب خودزندگی نامه، برندهٔ جایزۀ کتاب ان سی آر و پی یی ان/آکرلی پرایز شده است.
با اقتباس از این کتاب، یک درام تلویزیونی با نقش آفرینی جان هرت با نام اسیران در آن زمان ( ۱۹۹۵ ) ( Prisoners in Time ( 1995 ) ) در شبکهٔ بی بی سی ساخته شد. [ ۱] مدتی بعد با اقتباس از این کتاب، فیلم مرد راه آهن ( ۲۰۱۳ ) به کارگردانی جاناتان تپلتزکی، و بازیگری کالین فرث و جرمی ایروین ( در نقش لومکس میانسال/جوان ) ، نیکول کیدمن ( در نقش پتی ) ، هیرویوکی سانادا و استلان اسکاشگورد ساخته شد. [ ۲] [ ۳] [ ۴]
عکس مرد راه آهن (کتاب)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس