مدیریت زنجیره تامین لارج

دانشنامه عمومی

مدیریت زنجیره تأمین لارج. مدیریت زنجیره تأمین لارج تلاش دارد رویکردهای ناب، چابک، ارتجاعی و سبز را در فضای مدیریت زنجیره تامین کناره هم بنشاند تا از مزایای تک تک آن ها بهرمند شده و همزمان کاستی های آن ها را بپوشاند. به عنوان مثال در مدیریت زنجیره تامین ناب تلاش بر این است تا سطح موجودی انبار به صفر برسد و مدیریت زنجیره تأمین چابک هدف خود را بر پاسخ فوری به مشتری و بازار می گذارد. مدیریت زنجیره تأمین ارتجاعی ( Resilient ) در پی حفاظت از زنجیره تأمین در زمان بروز صوانح و چالش های پیش بینی نشده است و در نهایت رویکرد سبز [ ۱] به دنبال حفاظت از طبیعت و محیط زیست در مقابل ضایعات مستقیم و غیرمستقیم می باشد .
ایده مدیریت زنجیره تامین لارج[ ۲] در واحد تحقیقاتی مهندسی مکانیک و صنایع دانشکده علوم و تکلونولوژی دانشگاه جدید لیسبون شکل گرفته و توسعه داده شده است. در حال حاضر این واحد تحقیقاتی به عنوان مرجع اصلی در این زمینه شناخته می شود.
کاخانه ای ناب محسوب می شود که سطح انبار حداقل ( نزدیک به صفر ) داشته باشد [ ۳] در حالی که یک کاخانه پایدار نیازمند داشتن انبار است تا در زمان بروز مشکل همچنان تولیدش ادامه داشته باشد [ ۴] [ ۵] . رویکردهای ناب و ارتجاعی در ظاهر متناقض [ ۶] [ ۷] به نظر می آیند. با این حال در بهترین وضعیت کاخانه ها مایلند هم حداقل سطح انبار را داشته باشند و هم در مقابل مشکلات با توقف تولید مواجه نشوند. مدیریت زنجیره تأمین لارج در پی ایجاد یکپارچگی در زنجیره تأمین از نقطه نظرهای ناب، چابک، ارتجاعی و سبز می باشد . این مدیریت زنجیره تأمین موضوعات متنوعی را در برمیگیرد از جمله: مشخصات و متدلوژی [ ۸] ، ساختار سازمان، شاخصه های کارکرد [ ۹] [ ۱۰] [ ۱۱] ، عوامل انسانی ، انفورماتیک [ ۱۲] و مدل یکپارجه ساز [ ۱۳] است.
اولین تحقیق در خصوص مدیریت زنجیره تأمین لارج در ایران در سال 1393 و در دانشگاه شهید بهشتی انجام گرفته است. واژه "ارتجاعی" ( ترجمه Resilient ) اولین بار توسط پژوهشگران این دانشگاه به واژگان مدیریتی کشور اضافه گردید. [ ۱۴]
عکس مدیریت زنجیره تأمین لارج
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس