نقش مخمر در شراب سازی ( به انگلیسی: Yeast in winemaking ) مهم ترین بخش در تبدیل آب انگور به شراب و شراب سازی است. مخمر، قند موجود در آب انگور را به الکل و دی اکسید کربن تبدیل می کند و هر چه مقدار قند موجود در آب انگور بیشتر باشد، میزان الکل محلول بیشتر می شود. ساکارومیسس سرویزیه همان مخمر شراب است که در تهیه آبجو و نان هم استفاده می شود.
در میانه سده ۱۹، دانشمند فرانسوی به نام لویی پاستور از طرف دولت فرانسه مسئول پژوهش دربارهٔ ازبین رفتن ( مزه ) برخی شراب ها شد و همین باعث کشف میکروارگانیسم های مخمر توسط او شد و نام او را در صدر فهرست پدران علم میکروبیولوژی قرار داد.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفدر میانه سده ۱۹، دانشمند فرانسوی به نام لویی پاستور از طرف دولت فرانسه مسئول پژوهش دربارهٔ ازبین رفتن ( مزه ) برخی شراب ها شد و همین باعث کشف میکروارگانیسم های مخمر توسط او شد و نام او را در صدر فهرست پدران علم میکروبیولوژی قرار داد.
wiki: مخمر شراب سازی