محمد فرخی

پیشنهاد کاربران

محمد فرخی نمایندهٔ حوزهٔ انتخابیهٔ جیرفت و عنبرآباد در دورهٔ ششم مجلس شورای اسلامی بوده است. پس از باطل شدن انتخابات دوره ششم مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه جیرفت؛ وی توانست پس از پیروزی در انتخابات میان دوره ای به مدت دو سال بر کرسی نمایندگی مردم جیرفت در مجلس شورای اسلامی بنشیند.
...
[مشاهده متن کامل]

وی که رئیس ستاد انتخاباتی مهدی کروبی نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در استان کرمان بود، یک هفته قبل از انتخابات ریاست جمهوری ۸۸ در پی سفر به شهرستان جیرفت دچار عارضه قلبی شد و به علت دیر رسیدن به بیمارستان به کما رفت.
دکترفرخی بعد از انتقال به بیمارستان امام خمینی جیرفت در بخش آی سی یو این بیمارستان بستری و تحت مراقبت قرار گرفت. تا اینکه سه شنبه شب ۱۹ خرداد ۱۳۸۸ درگذشت.
مهدی کروبی و جمعی از نمایندگان مجلس ششم برای این ضایعه پیام تسلیت دادند. رسول منتجب نیا قایم مقام حزب اعتماد ملی در آیین تشییع جنازه دکتر فرخی در جیرفت حضور داشت. دکتر محمد فرخی از چهره های ماندگار عرصه های علم، خدمت، سیاست و مردم داری در سال ۱۳۲۹در خانواده ای اصیل و مذهبی در شهر جیرفت چشم به جهان گشود.
وی در همان دوران طفولیت بر اثر بیماری فلج اطفال یک پای خود را از دست داد و با عصای ساده ای ادامه ی راه زندگی را در پیش گرفت؛وبه همین دلیل تا سن سیزده سالگی نتوانست به مدرسه برود اما این نقص عضو او را در مسیر زندگی ناامید و مأیوس نکرد و علی رغم نقصان و عدم امکان تحصیل، حتی برای افراد سالم در آن دوران، از پای ننشست و در سن سیزده سالگی در کلاس سواد آموزی شبانه ثبت نام کرد.
او با تکیه بر استعداد ذاتی خود، دو سال کلاس شبانه را در کمتر از سه ماه گذراند و موجبات شگفتی و تعجب معلمینش را بر انگیخت. با پیگیری دلسوزانه معلم شبانه اش، در کلاس پنجم ابتدایی آن زمان پذیرفته شد و همان سال کتابهای پنجم ابتدایی را امتحان داده و با نمره عالی آن مرحله را نیز پشت سر گذاشت؛ در حقیقت پنج رتبه از دوران ابتدایی را در یکسال گذراند.
مرحوم آقای سبزواری معلم کلاس ششم وی، با دیدن این شرایط باور نمی کرد که او بتواند در کلاس ششم ادامه تحصیل دهد ولی با کمال تعجب در پایان سال از این دانش آموزش خواست که جزوه ریاضیش را جهت تدریس در سال های بعد به مدرسه بدهد. او کلاس ششم ابتدایی را نیز با معدل ۲۰ به پایان رساند و ادامه تحصیل متوسطه را در دبیرستان امیرکبیر جیرفت با معدل عالی سپری کرد. او در همه دوران تحصیل شاگرد ممتاز کلاس بود. فرخی در سال ۱۳۵۰ در کنکور سراسری شرکت کرد و در رشته روانشناسی دانشگاه اصفهان قبول شد و از آنجا یکه علاقه زیادی به رشته پزشکی داشت ؛ ترم دوم دانشگاه در امتحان ورودی رشته پزشکی دانشگاه جندی شاپور اهواز ثبت نام و با رتبه عالی در آن دانشگاه پذیرفته شد. با ورود به دانشگاه جندی شاپور با گروه های سیاسی آن زمان و فعالیت های سیاسی دانشجویان آشنا شد و از آنجا که طعم فقر و بی عدالتی را در شهر ودیارش چشیده بود، خیلی زود جذب جنبش عدالت خواه دانشجویی شد.

محمد فرخی
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/محمد_فرخی

بپرس