مثلث کار اشپزخانه

دانشنامه عمومی

مثلث کار آشپزخانه. مثلث کار به مثلثی فرضی در آشپزخانه گفته می شود که رئوس آن را یخچال، اجاق گاز و سینک ظرفشویی تشکیل می دهند. از آنجا که در آشپزخانه سه فعالیت اصلی نگهداری مواد غذایی، شستشو و پخت وپز وجود دارد، مثلث کار اصلی ترین مسیر تردد در یک آشپزخانه است. [ ۱] [ ۲] سایر مسیرهای تردد باید به گونه ای باشند که با مثلث کار تداخل ننمایند. [ ۳] در هنگام طراحی مثلث کار در آشپزخانه باید توجه نمود که فاصله مناسبی میان اجاق گاز و دو راس دیگر مثلث وجود داشته باشد تا از تأثیر گرمایی بر عملکرد یخچال و همچنین لکه های چربی حاصل از پخت وپز بر ظروف شسته شده جلوگیری شود. [ ۴]
کار بر روی بهینه سازی چیدمان آشپزخانه در دهه ۱۹۲۰ توسط لیلیان مولر گیلبرت، روان شناس و مهندس صنعتی، با مشارکت شرکت گاز بروکلین بورو آغاز شد. گیلبرت از چیدمان L شکل به عنوان «مسیریابی دایره ای» یاد کرد که بعدها به عنوان مثلث کار آشپزخانه نام گرفت. یک مدل خاص در دهه ۱۹۴۰ برای پرداختن به کارایی فضای آشپزخانه بین مراکز اصلی کار ایجاد شد: پخت و پز ( محدوده ) ، آماده سازی ( سینک / ماشین ظرفشویی ) و ذخیره سازی مواد غذایی ( یخچال ) . این طراحی برای به حداکثر رساندن کارایی یک آشپزخانه با یک آشپزی که از اصول تیلوریستی که با مطالعات حرکت زمان در اوایل قرن گذشته سرچشمه می گرفت، طراحی شد. دانشکده معماری دانشگاه ایلینویز مثلث کاری را برای تأکید بر کاهش هزینه با استانداردسازی ساخت و ساز توسعه داد. [ ۵] [ ۶]
عکس مثلث کار آشپزخانه
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس