ماهی لقمه


معنی انگلیسی:
fish stick

فرهنگستان زبان و ادب

{fish finger} [علوم و فنّاوری غذا] تکه ای گوشت ماهی که آن را به پودر نان و خمیری مخصوص آغشته و به صورت یخ زده بسته بندی می کنند

دانشنامه عمومی

ماهی لقمه[ ۱] ( به انگلیسی: fish fingers یا fish sticks ) غذای فرآوری شده ای است که با استفاده از ماهی های سفید مانند ماهی روغن، هیک، روغن ماهی کوچک، کوسه یا زغال ماهی پخته شده با خمیرابه یا آرد سوخاری، تهیه می شود. معمولاً در بخش مواد غذایی منجمد سوپرمارکت ها در دسترس هستند. آنها را می توان در به شکل تنوری، کبابی، سرخ شده پخت.
اصطلاح fish finger برای اولین بار در دستورالعملی که در یک مجله مشهور بریتانیایی در سال ۱۹۰۰ ارائه شد، به کار رفت، [ ۲] و این غذا اغلب نمادی از بریتانیا محسوب می شود. [ ۳]
عکس ماهی لقمهعکس ماهی لقمهعکس ماهی لقمهعکس ماهی لقمه
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

ماهی لقمه ؛ یکی از اقسام سفره ماهی که دارای بدنی لوزی شکل است. قدش در حدود یک متر و دم آن دراز است. بر روی دم آن زایده اره مانندی قرار دارد که بوسیله آن صیادان و سایر جانوران دریائی را مجروح می کند و چون
...
[مشاهده متن کامل]
دارای ترشح سمی است تولید زخمهای خطرناک می نماید. گونه هایی از این ماهی در دریاهای جنوب ایران فراوان است. ( فرهنگ فارسی معین ) .

بپرس